ANTOANETTE SERVICES- Negocierea directa a salariilor bonei sau menajerei!

BUCURESTI - 25 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Negocierea directa a salariilor bonei sau menajerei!
Agentia de babysitting si menaj ANTOANETTE SERVICES , agentie acreditata ANOFM, ofera posibilitatea angajatorilor sa negocieze direct salariile. Perioada de testare premergatoare angajarii precum si perioada de garantie-posta angajare, vin in ajutorul clientului care cauta personal casnic

Negocierea directa a salariilor bonei sau menajerei!
Agentia de babysitting si menaj ANTOANETTE SERVICES , agentie acreditata ANOFM, ofera posibilitatea angajatorilor sa negocieze direct salariile. Perioada de testare premergatoare angajarii precum si perioada de garantie-posta angajare, vin in ajutorul clientului care cauta personal casnic .Acreditarea agentiei ANTOANETTE SERVICES de catre ANOFM-Bucuresti da garantia calatitatii serviciilor prestate.
La cerere, agentia poate efectua o ancheta sociala, la domiciliu viitoarei angajate, furnizand dacte complete, nu numai cele elementare cum sunt datele din dosar – cazier, adeverinta medicala, referinte.
Agentia ofera consultanta prin specialistii nostri, psihologi specializati in recrutare pe tot parcursul procesului de selectie si plasare.
Candidatele la postul de bona sau menajera au posibilitatea de a face cursuri de specializare la sediul agentiei, la cerere.

Activitatea de recrutare nu se rezuma doar la personal casnic ci si la alte categorii: personal office, personal medical sau farmaceutic, personal sales-vanzari.

Despre ANTOANETTE Consulting

Agentia de babysitting si menaj ANTOANETTE SERVICES, gaseste persoana potivita familiei si nevoilor tale. Personalul casnic recomandat de noi este atent verificat si evaluat psihologic.
Agentie de recrutare si plasare fiind, nu se limiteazaa lagasirea persoanelor petru servicii de bone, menajere sau ingrijire batrani ci si la recrutarea de personal office
tel: 021 3360221, 0741 123 383, rond Cosbuc, str.Gramont nr2, Bucuresti
office@ajutormenaj.ro