Antr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Antr

 • Antr. Concurentii si castigatorii editiei a V-a a concursului Slabeste sigur si natural

  Antr

  Bucuresti - 20 April 2011

  Comunicat de Mike Sport

  Câştigătorii Concursului Slăbeşte sigur şi natural cu Cardio Mix ,ediţia a5-a 2011 - încă 15 persoane sănătoase !A scăpa de kilogramele în plus nu este cel mai plăcut lucru din lume şi nici cel mai uşor.Cu toate acestea participanţii ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , antrenor , fitness

  Vezi toate comunicatele de presa despre Antr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Antr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Antr. Informatiile despre Antr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Antr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Antr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.