Antreprenor general

Definitie Antreprenor general

Sinonim - antreprenor principalAntreprenorul care a contractat cu un subantreprenor executarea unei parti din lucrarea la care s-a angajat prin contractul de antrepriza fata de beneficiar.Antreprenorul general ramane insa raspunzator fata de beneficiar pentru executarea intregii lucrari in baza contractului de antrepriza convenit cu acesta.Vezi si Contract de subantrepriza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Antreprenor general? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Antreprenor general.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Antreprenor general. Definitiile termenilor despre Antreprenor general cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Antreprenor general, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Antreprenor general.