Preturi bomba la trandafirii

BUCURESTI - 5 iulie 2019

Comunicat tip General in Afaceri

Magazinul virtual bulbiromania.ro lanseaza, din luna iulie 2019, cea mai atractiva oferta de comercializare a trandafirilor, din România.

Magazinul virtual bulbiromania.ro lanseaza, din luna iulie 2019, cea mai atractiva oferta de comercializare a trandafirilor, din România.

Unic producator de bulbi cu inflorire imediata, acesta pune la dispozitia cumparatorilor mai multe sortimente de trandafiri la preturi fara concurenta. Reducerile aplicate, in aceasta perioada, ating pragul de 50%, livrarea făcându-se în maxim 3 zile.

De menţionat că aceşti trandafiri sunt de anul 3, fiind caracterizati prin vigurozitate, in primul rand datorita modalitatii de altoire pe cel mai puternic portaltoi. Aceasta le ofera un atuu in plus la capitolul rezistenta in timp. Daca tinem cont ca pentru fiecare specie a fost depusa o munca de cercetare colosala, rezultatul obtinut nu este deloc unul surprinzator.

Fara doar si poate, magazinul online www.bulbiromania.ro reuseste, datorita standardelor ridicate de calitate, sa asigure indeplinirea si a celor mai riguroase cerinte in materie de trandafiri, in special, si de plante, in general. Preturile fara concurenta se situeaza in jurul valorii de 29 de lei, ajungand pana la 39 de lei, in cazul trandafirilor cataratori Paul”s Scarlat.

Pe platforma online aveti la dispozitie trandafir galben Casanova, trandafir Roz Passion, trandafir Mov Sisi si trandafir Rosu Mister Lincoln. De retinut ca, in cazul in care este vorba de o comanda en-gross preturile se diminueaza, fiind aplicata o alta reducere consistenta. 

Magazinul virtual www.bulbiromania.ro va pune la dispozitie o gama variata de flori, plante si chiar solarii. Cu oferte de nerefuzat, fiecare utilizator care „trece pragul” comanda cel putin un sortiment.

Multitudinea de culori, la preturi inedite, garantia infloririi dar si posibilitatea de a primi consultanta pentru plantarea si ingrijire au facut ca tot mai multi romani sa devina cumparatori fideli. Producatorul pune la dispozitie atat flori mai pretentioase cum ar fi magnolii sau crini imperiali dar si din categoria celor mai cunoscute, si aici vorbim despre bujorii, lalele, anemone sau begonii.

Indiferent de gusturile pe care le are fiecare vizitator este aproape imposibil ca sa nu gaseasca un soi care sa ii satisfaca cerintele. Si pentru a incerca sa acopere o paleta cat mai variata de oferte, puteti gasi chiar si seminte de fructe si legume 100% romanesti.

Fiind vorba de soiuri cu randament ridicat care si-au dovedit eficacitatea, acestea au inceput sa aiba un succes tot mai mare in randul celor care cultiva astfel de soiuri. Aici vorbim de la conopida, ardei iute, ardei gras, castravete, fasole pastai, la morcovi, rosii, salata, pepene rosu, dovlecele si lista poate continua.

Patronul acestei infloritoare afaceri, cunoscutul bucurestean George Bunda, a reusit sa implementeze, in tara noastra, un concept care era necunoscut pana in urma cu cativa ani: producerea locala de bulbi.

Dintr-o pasiune enorma pentru flori dar si inzestrat cu un simt al frumosului extraordinar, afaceristul a izbutit in cele din urma sa isi transforme pasiunea intr-o veritabila afacere de succes.

Datorita implicarii asidue in intregul proces de productie iar mai apoi a supravegherii dezvoltarii bulbilor, George Bunda a reusit sa detina, in prezent, o uimitoare ferma in sistem ecologic. Mai exact, bulbii pe care ii produce horticultorul nu sunt tratati chimic, asa cum se intampla cu majoritatea celor din cunoscuta patrie a florilor, Olanda.

Taguri: trandafiri