Anulare

Definitie Anulare

Denumire data sanctiunii juridice civile care vizeaza actele juridice civile lovite de nulitate relativa.Consta in desfiintarea prin hotarare judecatoreasca a actelor juridice vizate.Are caracter retroactiv, actul juridic vizat fiind desfiintat din chiar momentul incheierii lui.Vezi si Nulitate, Actiune in anulare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Anulare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Anulare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Anulare. Definitiile termenilor despre Anulare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Anulare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Anulare.