anunturili.ro a strans peste 1200 de fani pe facebook si 3000 de anunturi

Drobeta Turnu-Severin - 13 mai 2015

Comunicat tip General in Internet

Site-ul cel mai nou in multitudinea de site-uri de anunturi din Romania: anunturili.ro se bucura deja de o popularitate destul de mare, avand in vedere ca nu este lansat decat de 3 luni de zile.

Desi are un nume destul de amuzant: ANUNTURILI acesta este "catchy" si se pare (din analiza facuta in google analytics) ca utilizatori care publica un anunt pentru prima oara pe site, tind sa revina sa publice acel anunt sau noi anunturi si dupa prima experienta, in momentul de fata fiind deja inregistrati 2100 de utilizatori, cu toate ca inregistrarea nu este un lucru obligatoriu pentru a posta un anunt. Sunt inregistrati atat utilizatori persoane fizice dar si companii cum ar fi: agentii imobiliare, dezmembrari auto etc.

Pe facebook site-ul are deja peste 1200 de fani iar pe site sunt peste 2000 de anunturi gratuite postate in diverse categorii (auto si moto, electronice si electrocasnice, imobiliare, casa si amenajari, locuri de munca, pufosenii, etc) si din diferite zone geografice din Romania, practic in momentul de fata nu exista judet din Romania in care sa nu fie publicat macar un anunt.

Site-ul este foarte aerisit si usor de folosit pentru orice utilizator indiferent de abilitatile acestuia de operare pe calculator. Are integrat un filtru puternic anti-spam in acest mod fiind blocate toate anunturile care incalca legislatia aflata in vigoare pe teritoriul Romaniei iar mai apoi aceste mesaje spam vor fi sterse de catre un moderator. Desi este recent lansat iar tentatia ar fi mare sa fie aprobate cat mai multe anunturi regulile de postare sunt destul de stricte prefarand calitatea anunturilor in detrimentul cantitatii.

In concluzie dorim sa multumim tuturor utilizatorilor inregistrati si fanilor facebook si speram sa ne ridicam in continuare la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anunturili/anunturili-ro-a-strans-peste-1200-de-fani-pe-facebook-si-3000-de-anunturi