Ai masina pregatita pentru iarna?

BUCURESTI - 27 august 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Iarna inca nu si-a facut simtita prezenta, insa calendaristic ne apropiem rapid de sezonul rece cu temperaturile sale caracteristice cu minus. Trebuie sa va pregatiti prin urmare de noul sezon rece si sa faceti o inspectie majora care sa va garanteze ca aveti masina pregatita pentru noul sezon rece.

anvelope iarna online

anvelope iarna online

Soferii precauti mereu vor avea de castigat, evitand cozile si agitatia de moment daca se pregatesc din timp. Prin urmare, este recomandat sa va pregatiti masina pentru iarna din timp. Verificati fluidele precum uleiul si antigelul, verificat daca aveti pierderi de ulei. O schimbare importanta ce trebuie facuta pentru a imtampina iarna pregatiti o reprezinta montarea unor anvelope de iarna potrivite. 

Nu este recomandat sa asteptati pana in ultima clipa, cand apare prima zapada, pentru a cumpara cauciucuri de iarna. Puteti sa ajungeti in situatia de a astepta pana la o saptamana pentru un set de cauciucuri, ceea ce nu este in avantajul dvs. Trebuie de asemenea sa stiti ca legea va obliga sa aveti montate cauciucuri de iarna atunci cand este zapada sau polei pe asfalt, prin urmare, nu va puteti deplasa cu masina daca nu sunteti echipati corespunzator. 

De unde sa cumparati anvelope iarna rapid?

Cea mai rapida si sigura varianta o reprezinta achizitia de anvelope online. Puteti sa analizati gama de profile disponibile de pe telefon sau laptop, din confortul biroului sau al casei dvs, fara sa fie nevoie sa va deplasati la o locatie anume. 

Orientati-va spre un profil de succes, care sa va ofere performanta necesara pentru un condus sigur. Tineti cont ca in timpul iernii, performanta profilului are o importanta majora in aderenta oferita, prin urmare, nu optati pentru pneuri de buget, care nu pot garanta pentru o siguranta a condusului ridicata. Daca nu aveti un buget suficient, puteti opta si pentru plata in rate, fiind disponibila la magazinele online.

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la evenimente nefericite, toate anvelopele avand garantie 2 ani si certificat de conformitate. Puteti sa le trimite la garantie daca considerati ca acestea au suferit defectiuni ce nu tin de folosirea lor defectuoasa.

Prin urmare, aveti la dispozitie o optiune facila si rapida prin care sa cumparati cauciucuri de iarna potrivite pentru masina dvs. Nu asteptati pana in ultima clipa pentru a evita blocaje sau sa ramaneti cu masina nefolosibila pana sa le primiti. 

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.