AnveloSHOP intampina un nou sezon cald cu un website nou-nout!

Savinesti - 17 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Live site

Odata cu sosirea unui nou sezon cald, la AnveloSHOP am pregatit site-ul pentru a putea oferi clientilor nostri un proces de cautare si achizitie cat mai eficient si rapid – anvelopele si jantele ideale vor fi gasite intr-un timp foarte scurt si vor fi prezentate mai clar si mai corect ca oricand.

 Calitate, Rapiditate, Seriozitate 

AnveloSHOP

De asemenea, la AnveloSHOP am pregatit numeroase oferte si promotii la anvelopele de vara, iarna, all season si la jantele de otel si jantele de aliaj.
In ceea ce priveste anvelopele de vara, va recomandam pentru acest inceput de sezon anvelopele Sailun, Falken si Nexen. Acestea oferta un raport excelent intre pret si calitate, fiind alegerea ideala pentru soferii care doresc sa minimizeze cheltuielile si sa obtina performante superioare.
La jante, mentinem discountl de 10% la toate jantele de aliaj si de tabla din gamele ALCAR si MAK, iar, in plus, la toate comenzile de patru anvelope OZ, MSW si SPARCO Wheels veti primi automat cadouri speciale.
Cateva motive pentru care recomandam trecerea de la anvelope de iarna la cele de vara pe timpul sezonului cald:
Anvelopele de vara se uzeaza mai greu si sunt mai rezistente
Anvelopele de vara ofera distante de franare mai bune
Anvelopele de vara sunt mai confortabile si mai putin zgomotoase
Veti prelungi durata de viata a setului de anvelope de iarna
In ceea ce priveste jantele, mentionam ca
un set de jante de calitate poate reduce masa totale a autoturismului, oferindu-i astfel performante superioare
jantele de aliaj disipa mai bine caldura aparuta in zona pneurilor, protejand astfel rotile in timpul rularii
un set de jante de aliaj sau hybrid potrivit va imbunatati considerabil aspectul oricarui autoturism, completand liniile de design ale acestuia
jantele de tabla sunt sunt o alternativa clasica, foarte accesibila si cu potrivire pentru aproape orice autoturism
AnveloSHOP si AnvelopeMAG sunt unii dintre lderii pietei online a comertului de anvelope si jante, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Comercializam numai anvelope si jante noi, garantate 2 ani de catre producator. Toate produsele livrate sunt transportate gratuit, oriunde in tara, in 24 maxim 48 de ore prin curierat rapid.

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este lider in comertul online de anvelope si jante auto. Magazinul online anveloshop,ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top si acopera toate categoriile de autoturisme.