Cauciucuri de vara ieftine

BUCURESTI - 17 martie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Anvelopele de vara sunt o componenta importanta a oricarui autoturism. Trebuie sa va pregatiti pentru noul sezon de vara cu un set de anvelope de vara potrivite.

anvelope vara

anvelope vara

Anvelopele de vara sunt o componenta esentiala a oricarui autoturism. Starea lor influenteaza major siguranta condusului si performanta oferita. De aceea este esential sa verificati atent starea cauciucurilor la o perioada de timp iar daca depistati defectiuni la ele sa le schimbati. 

La ce sa fiti atenti mai exact cand inspectati anvelopele:

- starea flancului

In timpu, datorita socurilor mecanice la care este supusa anvelopa de la lovit borduri sau luat gropi cu viteza, pot aparea galme sau rupturi pe flanc care scad considerabil rezistenta acestora la presiune si alte socuri. Daca depistati rupturi, galme sau chiar taieturi, luati in considerare achizitionarea unui set de anvelope vara noi. 

- starea benzii de rulare

Fiecare cauciuc are o durata de viata care este influentata major de modul in care conduceti, viteza media si distantele parcurse. In preponderent, cu cat o anvelopa este mai aderenta, cu atat anvelopele se uzeaza mai intens si intr-o perioada scurta de timp. Daca observati o uzura pronuntata pe banda de rulare, este recomandat sa cumparati anvelope noi.

- tipul de uzura

Daca este o uzura diferita, mai pronunanta pe stanga sau pe dreapta, inseamna ca aveti probleme la directie si trebuie sa va faceti directia. De asemenea, trebuie sa va luati un set de cauciucuri vara noi. Va reamintim ca limita minima de uzura in prezenta este de 1.6mm, sub acel prag pneurile nu mai sunt sigure si primiti amenda daca sunteti depistati cu ele.

Prin urmare, concluzia este sa inspectati atent starea pneurilor pentru a fi siguri ca acestea nu sufera defectiuni sau modificari majore. 

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.

Taguri: anvelopemag