Cele MAI bune anvelope de vara sunt acum MAI ieftine. Pana pe 4 MAI, numai la AnveloSHOP!

BUCURESTI - 28 aprilie 2015

Comunicat tip General in Auto, Retail, Internet

Profita acum de preturi reduse la anvelopele verii 2015. Cele mai cautate modele de anvelope de vara din acest an pot fi achizitionate acum la preturi avantajoase. Promotie valabila in perioada 28 aprilie - 4 mai.

promotie anvelope de vara

promotie anvelope de vara

 Calitate. Rapiditate. Seriozitate 

AnveloSHOP

Profita acum de preturi reduse la anvelopele verii 2015.  Cele mai cautate modele de anvelope de vara din acest an pot fi achizitionate acum la preturi avantajoase. Promotie valabila in perioada 28 aprilie - 4 mai. Oferta completa de anvelope vara este disponibila in magazinul online anveloshop.ro.

Cele mai avantajoase oferte pentru anvelope cu dimensiunile 195/65R15 si 205/55R16 sunt urmatoarele:

1. Anvelope Dunlop Sport BluResponse

195/65r15 – Pret promotional 229,90 lei
205/55r16 – Pret promotional 307,90 lei

 

Avantajele acestei oferte:

Cel mai mic pret la AnveloSHOP!
Alegerea nr.1 a clientilor AnveloSHOP in 2015
DOT fabricatie 2015
Clasa A la aderenta, Clasa B consum carburant
Cauciuc silentios cu performante excelente
Livrare GRATUITA in 24/48h, oriunde in tara, la min. 2 bucati comandate.
3 ani Garantie de la data facturii

 

Despre DUNLOP SPORT BLURESPONSE:
Anvelopa Dunlop SP Sport BluResponse este o anvelopa de vara de inalta performanta, un model pe care producatorii de la Dunlop l-au lansat pentru a marca 125 de ani de la fondarea companiei si brevetarea primei anvelope pneumatice. Acest profil nou are la baza o evolutie tehnologica majora, avand ca punct de pornire tehnologia avansata a anvelopelor de competitie Dunlop.

Dunlop SP Sport BluResponse este o anvelopa sport ultraperformanta, care realizeaza punctaje foarte bune pentru principalele criterii de clasificare a avelopelor, conform noilor reglementari europene. Astfel, BluResponse este o anvelopa silentioasa, de clasa A (cea mai buna) la aderenta pe teren umed. Acest model de anvelopa are o rezistenta la rulare cu pana la 30% mai redusasi performanţe cu pana la 3% mai bune la manevrabilitatea pe asfalt umed. In raport cu alte marci premium de anvelope, testele independente realizate de TUV Sud au relevat o diferenta de pana la trei metri la franarea pe asfalt ud in favoarea noii anvelope Dunlop.
Conform unei primei serii de teste efectuate de catre Auto Club Europa (ACE) si German Technical Monitoring (GTA), anvelopele Dunlop SP Sport BluResponse au obtinut cel mai bun punctaj ( LOCUL 1).


Caracteristicile-cheie ale anvelopei Dunlop Sport Bluresponse:

Distanta mai scurta la franare pe teren umed cu 2,8 metri in comparatie cu media competitorilor
Distanta mai scurta de franare pe teren uscat cu 3 metri in comparatie cu media competitorilor
30% mai multa economie de combustibil fata de modelul predecesor
Nivel redus de zgomot

 

2. Anvelope Hankook Kinergy Eco K425

195/65R15 – Pret promotional 199,90 lei
205/55R16 – Pret promotional 259,90 lei

 

Descriere produs:
Tehnologia de economisire a carburantului incorporata in anvelopa Kinergy eco a fost creeata prin combinarea de noi materiale, cum ar fi nano-particulele de siliciu, utilizand o noua tehnologie de amestecare. Aceste tehnologii ajuta atat la imbunatatirea eficientei de combustibil, precum si a performantelor pe teren umed.
Aceasta anvelopa a fost proiectata pentru a ridica nivelul de confort al clientilor in timpul deplasarilor, precum si pentru a maximiza eficienta de carburant. Aceasta combinatie de confort si eficienta a fost posibila cu ajutorul utilizarii tehnologiei Hankook de control al vibratiilor.

Caracteristicile si contructia anvelopei Kinergy Eco K425:

Ordinea optimizata a pasului blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare
O manevrabilitate mai buna si mai silentioasa sunt asigurate prin optimizarea pasului blocurilor de cauciuc de pe banda de rulare.
Rigidizarea optimizata a blocurilor de cauciuc
Performantele privind manevrablitatea pe teren umed sunt imbunatatite prin utilizarea de blocuri de mari dimensiuni pe umarul benzii de rulare, precum si prin cresterea suprafetei de contact.
3 canale circumferentiale late si drepte
Latimea optima, precum si pozitionarea celor trei caneluri circumferentiale asigura perfomante excelente pe teren umed si/sau in conditii de ploaie.
Canelurile laterale din zona umerilor
Acestea sunt concepute pentru a imbunatati manevrabilitatea pe soselele uscate, precum si pentru a asigura performante suplimentare in conditii de umiditate.
Tehnologia de tip Dinte de fierastrau
Aceasta tehnologie are drept rezultat imbunatatirea manevrabilitatii pe teren uscat, fara a diminua performantele privind manevrabilitatea pe teren umed.

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este lider in comertul online de anvelope si jante auto. Magazinul online anveloshop,ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto. Echipa AnveloSHOP.ro este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 40 de branduri de top si acopera toate.