Cele mai ieftine anvelope de iarna

BUCURESTI - 28 octombrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Anvelopele de iarna sunt obligatorii in timpul iernii, legea fiind clara in acest aspect. Daca sunteti depistati ruland cu anvelope de vara pe timpul iernii, riscati atat amenda cat si suspendarea talonului. Este important sa respectati acest aspect, in special pentru siguranta dvs si a condului.

cauciucuri iarna

cauciucuri iarna

Anvelopele de iarna sunt o necesitate pentru orice autoturism care circula pe drumurile publice pe timpul iernii. Obligativitatea legislativa este motivata de prezenta precipiatiilor sub forma de zapada sau polei pe asfalt si este strica. Nu se recomanda sa rulati cu pneuri de vara cand temperaturile scad sub 7 grade celsius, atunci pneurile de vara isi pierd din proprietati iar cauciucul nu mai este moale. 

Pentru a putea rula in siguranta prin urmare pe perioada iernii este mai mult decat recomandat sa aveti montate anvelope de iarna. Cea mai rapida si sigura varianta de a cumpara anvelope auto noi o reprezinta achizitia online. Puteti sa analizati din confortul casei modelele disponibile la vanzare, aveti avantaje precum livrare gratuita, garantie 2 ani si certificat de conformitate.

Pentru a fi siguri ca faceti alegerea potrivita, este recomandat sa comparati modelele si sa urmariti si testele de anvelope care supun profilele la diverse probe pentru a testa aderenta oferita. Este mai mult decat recomandat sa faceti o analiza asupra anvelopelor pe care doriti sa le cumparati pentru a fi siguri ca faceti o alegere inspirata. 

Nu se recomanda sa cumparati un set de cauciucuri iarna doar dupa considerentul economic, anvelopele reprezentand contactul pe care masina il are cu asfaltul, de aceea starea lor are o influenta majora asupra sigurantei condusului si a bunei functionari a masinii. 

Puteti opta pentru livrare direct la o vulcanizare, daca platiti online, astfel incat sa va fie mai lejer transportul si nu este nevoie sa va deplasati la o locatie la alta. 

Plata este facila, putand fi realizata fie online in rate sau integral, fie prin O.P daca sunteti persoana juridica, fie ramburs. Nu va recomandam sa optati pentru anvelope second hand, starea lor neputand fi garantata si nu puteti sa fiti siguri de ce cumparati.

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.