Cumpara anvelope iarna din timp

BUCURESTI - 5 septembrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Anvelopele de iarna incep sa prinda interes in jurul soferilor odata cu scaderea temperaturilor. Acestea sunt necesare pentru un condus sigur si pentru o performanta ridicata pe timpul iernii.

anvelope iarna

anvelope iarna

Este important sa va pregatiti de sezonul de iarna din timp, pentru a evita sa ramaneti cu masina blocata odata cu venirea zapezilor si a precipitatiilor abundente. Este important de retinut faptul ca legislatia auto in vigoare stipuleaza ca trebuie sa aveti montate anvelope de iarna atunci cand sunt prezente precipitatii sub forma de zapada sau polei pe carosabil. Legislatia auto nu va obliga sa aveti montate cauciucuri de iarna intr-un interval de timp, obligatia tine doar de prezenta precipitatiilor. 

Este recomandat de catre specialistii sa montati anvelope de iarna atunci cand temperaturile scad sub pragul de 7 grade celsius. Sub acel prag termic, anvelopele de vara nu mai ofera performanta necesara pentru un condus sigur. 

De ce se recomanda sa cumparati anvelope de iarna de acum?

Motivul principal il reprezinta evitarea aglomeratiei de sezon. care se creaza in momentul primei zapezi. Aglomeratia de moment va poate pune in incapacitatea de a mai folosi masina pana cand va sunt livrate anvelopele. In aglomeratia de sezon de asemenea stocurile se pot epuiza rapid si sa ajungeti in punctul in care nu puteti sa mai gasiti dimensiunea si profilul care va intereseaza.

Cumparati din timp de la un magazin online de incredere, care sa va ofere o gama variata de cauciucuri de iarna. Este important sa alegeti un set de anvelope care sa va ajute la condus, prin urmare, trebuie sa fiti atenti la clasele de aderenta si de consum ale profilului. Nu se recomanda sa cumparati anvelope doar dupa considerentul economic, putand astfel sa optati pentru un set de anvelope care sa nu va ofere performanta necesara. 

Nu optati pentru anvelope second hand, pentru ca nu puteti avea incredere in acestea. De asemenea, inaltimea profilului are un rol esential in performanta ridicata a masinii. Anvelopele noi sunt solutia.

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.