Cumpara din timp anvelope vara

BUCURESTI - 3 martie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Sezonul cald se apropie cu pasi rapizi si odata cu el si nevoia de a cumpara anvelope de vara pentru a fi pregatiti de noile conditii de drum. Va recomandam sa nu asteptati pana in ultima clipa, pentru a evita aglomeratia de moment.

cauciucuri vara

cauciucuri vara

Sezonul cald se apropie cu pasi rapizi, fiind deja intrati in primavara odata cu luna martie. Odata cu schimbarea temperaturilor si a conditiile meteo, este necesar ca orice sofer sa se pregateasca si sa-si pregateasca masina pentru noile conditii meteo. Este important de asemenea sa faceti o inspectie amanuntita asupra masinii, pentru a vedea ce urmari a lasat sezonul rece asupra articulatiilor si asupra caroseriei.

Este recomandat sa schimbati orice parte mecanica a masinii care a suferit defectiuni pentru a preveni orice eventuale neplaceri. Mai mult decat recomandat este sa montati anvelope vara potrivite noilor conditii meteo. Specialistii auto in domeniu recomanda sa montati anvelope de vara odata ce temperatura media scade sub 7 grade celsius. Dupa acel prag termic, anvelopele de iarna devin foarte moi si nu mai ofera performanta necesara unui condus sigur. 

Prin urmare nu exista o obligativitate a montarii pneurilor de vara precum exista obligativitatea montarii unor pneuri de iarna, in cazul modelelor de iarna. Va recomandam insa sa tineti cont de recomandarile expertilor si sa montati cauciucuri de vara pentru a putea conduce in siguranta. 

Trebuie sa tineti cont ca diferenta de franare intre un set de anvelope de iarna folosite in perioada calda si un set de anvelope de vara poate fi de cativa m considerabil. De asemenea, sustinerea in timpul virajelor este scazuta considerabil, cauciucuri de iarna devenind foarte moi si nepermitand o folosire intensa. 

Puteti gasi rapid cauciucuri vara noi la un pret accesibil la un magazin online. Scapati astfel de toate agitatia cumpararii de la un magazin clasic sau o vulcanizare.

Nu va recomandam sa optati pentru modele second hand, starea lor neputand fi analizata sau garantata. In cazul unui set de anvelope noi, aveti parte de garantie timp de 2 ani din partea producatorului pentru orice defect, putand conduce astfel in siguranta. 

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.