Jante ALCAR si MAK cu 10% discount din pretul afisat !

BUCURESTI - 5 iulie 2013

Comunicat tip General in Auto, Retail, Internet

Live site

Magazinul online de anvelope si jante AnveloSHOP .ro ofera 10% discount din pretul afisat pe site la jantele ALCAR si jantele MAK. Pe langa aceasta reducere de 10%, AnveloSHOP.ro asigura livrare gratuita in 24/48h pe tot teritoriul tarii, la toate comenzile de 4 jante. In plus, la orice comanda de 4 roti complete, magazinul online AnveloSHOP.ro ofera montaj gratuit.

Jante ALCAR

Jante ALCAR

 AnveloSHOP.ro - Calitate. Rapiditate. Seriozitate 

AnveloSHOP

Magazinul online de anvelope si jante AnveloSHOP.ro ofera 10% discount din pretul afisat pe site, la jante ALCAR si jante MAK. Pe langa aceasta reducere de 10%, AnveloSHOP.ro asigura livrare gratuita in 24/48h pe tot teritoriul tarii, la toate comenzile de 4 jante. In plus, la orice comanda de 4 roti complete, magazinul online AnveloSHOP.ro ofera montaj gratuit.

Toate anvelopele si jantele comercializate de AnveloSHOP sunt noi, pot fi livrate rapid si sunt insotite de un certificat de garantie emis de la data facturarii. Comanda se poate face online, accesand magazinul online AnveloSHOP.ro sau prin apel telefonic, la numerele 0721.00.22.33; 0734.99.55.40.

Oferta AnveloSHOP cu 10% discount la jante ALCAR si jante MAK se aplica la toate jantele afisate in magazinul online. Grupul ALCAR este Numarul 1 in Europa in ceea ce priveste sectorul aftermarket de jante din aliaj usor si otel, iar tehnologia avansata folosita de prestigioasa companie italiana MAK a contribuit la productia de jante de cea mai buna calitate. Jantele din aliaj sunt recomandate tuturor posesorilor de autoturisme care vor sa isi personalizeze masina intr-un mod autentic.

Jantele comercializate de AnveloSHOP.ro sunt noi, pot fi livrate in timp util si sunt insotite de un certificat de garantie valabil 2 ani, incepand de la data facturarii. Este foarte importanta achizitionarea unor jante noi de cea mai buna calitate. Jantele contrafacute pot avea defecte dimensionale, de sudura si pot periclita siguranta circulatiei. Inainte de a comanda dintr-un magazin online, este insa importanta calitatea produselor comercializate.

Portofoliul de jante comercializat de AnveloSHOP acopera o gama completa pentru automobile, autovehicule off-road si comerciale usoare si include sute de modele de jante. Jantele ALCAR comercializate de AnveloSHOP sunt ,,Made in Germany”. Portofoliul de jante ALCAR comercializat de AnveloSHOP include jante din aliaj si otel sub urmatoarele marci:

Jante AEZ - DESIGN. CALITATE. LIFESTYLE.
Jante DOTZ - TENDINTE. TUNING. CUSTOM.
Jante DEZENT - TANAR. MODERN. PREZENTA DECENTA.
Jante ENZO - POPULAR. PUTERNIC. ORIENTAT CATRE COSTURI.
Jante KFZ – Jante din otel de calitatea similara cu jantele OEM si cel mai mare nivel de disponibilitate.

Cum pot fi comandate jantele online din magazinul online AnveloSHOP.ro ? Simplu, rapid si in siguranta !  Tot ce trebuie sa faceti pentru a efectua o comanda in magazinul  online AnveloSHOP.ro este sa selectati configuratorul de jante dorit (configurator jante MAK sau configurator jante ALCAR), alegeti janta potrivita pentru masina dumneavoastra si continuati cu completarea formularului de comanda. In momentul in care trimiteti comanda, operatorii magazinului online o vor analiza si va vor contacta telefonic pentru a confirma comanda plasata. Pentru mai multe detalii, vezi intreaga oferta de jante a magazinului online de anvelope si jante AnveloSHOP.ro .

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este lider in comertul online de anvelope si jante auto. Magazinul online anveloshop,ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto. Echipa AnveloSHOP.ro este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 40 de branduri de top si acopera toate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anveloshop/jante-alcar-si-mak-cu-10-discount-din-pretul-afisat