Jantele auto sunt importante

BUCURESTI - 27 noiembrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Jantele auto alcatuiesc trenul de rulare al masinii, prin urmare starea lor este esentiala pentru un condus sigur si lipsit de evenimente. Este important sa tineti cont de acest aspect si sa verificati des tarea jantelor auto.

jante ieftine

jante ieftine

Jantele sunt in prezent o metoda rapida prin care iti poti imbunatati aspectul masinii si sa imbunatatesti performanta ei. Exista o serie de producatori de jante aftermarket care ofera increderea necesara unei achizitii de jante aliaj de la ei daca nu doriti sa optati pentru modele de la producatorul masinii. 

Indiferent de ce model ati ales, aftermarket sau brandul producator al masinii, este esential sa verificati des starea lor pentru a fi siguri ca nu prezinta defectiuni sau fisuri. Orice tip de defectiune prezenta la jante poate influenta negativ siguranta condusului cat si performanta masinii. 

Este recomandat sa investigati starea jantelor odata la o perioada de timp sau cand observati ca masina se comporta intr-un mod diferit. 

Ce sa investigati la setul de jante auto

- daca prezinta fisuri

Fisurile pot aparea de la socuri mecanice puternice precum lovitul intr-o bordura, sau cand luati o groapa mare cu o viteza ridicata. Acest tip de fisuri duc la pierderea presiunii si au nevoie sa fie sudate. Cea mai recomandata optiune este sa cumparati jante noi, optiunea de sudura fiind una de compromis

- daca prezinta indoituri

In timp, din aceeasi cauza a socurilor mecanice, jantele se deformeaza si ajung sa dezvolte batai. Acestea se manifesta in timpul mersului sub forma de sunet sau de o stabilitate redusa la condus. 

- daca au aspectul deteriorat

Aspectul este o importanta majora a jantelor, indiferent ca va referiti la jante aliaj sau jante tabla. Daca observati ca aveti vopseaua sarita sau sunt deterioriorate in cazul setului de jante tabla, este recomandat sa refaceti aspectul lor. 

Nu conduceti pe distante indelungate daca observati ca sunt manifestate defectiuni la jante, precum fisuri care duc la pierdere de presiuni sau strambarea jantelor, este recomandat sa cumparati jante noi rapid, de la un magazin online de incredere. 

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.