Promotie la anvelope auto, vouchere cadou

BUCURESTI - 30 aprilie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Odata cu schimbarea sezonului este recomandat sa montati anvelope de vara pentru a putea rula in siguranta in timpul sezonului cald. Va recomandam sa nu rulati cu anvelope intr-o stare precara si sa cumparati anvelope noi daca situatia o cere

anvelope vara

anvelope vara

Pregatiti-va pentru noul sezon de vara cu un set de cauciucuri de vara potrivite pentru noile conditii de drum. Se recomanda sa montati anvelope de vara dupa ce temperatura medie creste peste 7 grade celsius. Sub acel prag termic, pneurile de iarna nu mai ofera performanta necerasa unui condus sigur si lipsit de evenimente neplacute. 

Ce cauciucuri sa alegeti?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare trebuie sa va ganditi la ce folositi masina in mod prepoderent. Daca faceti des drumuri pe autostrada la viteze ridicate, va intereseaza o anvelopa confortabila, cu indice de consum ridicat si cu o durata de viata lunga.

Daca parcurgeti drumuri doar in oras, pe distante scurte, va intereseaza o anvelopa cu un indice de aderenta ridicata, care sa va permita sa franati rapid si sa va adaptati traficului urban. 

Daca aveti o masina sportiva si conduceti preponderent agresiv, cu franari si accelerari in forta, este recomandat sa cautati o anvelopa cu clasa de aderenta A sau cat mai apropiata de A. Nu va recomandam sa rulati cu caciucuri intr-o stare proasta, in special daca aveti un stil de condus agresiv, pentru ca performanta si siguranta dvs va fi afectata.

Este important sa tineti cont de calitatea anvelopelor cumparate si sa nu va axati doar pe branduri de buget, anvelopele fiind primul si singurul contact pe care masina il are cu asfaltul, prin urmare, starea lor are un impact major asupra bunei functionari a masinii. 

Profita de aceasta oportunitate si cumpara un set de anvelope Dunlop/Goodyear de la AnveloSHOP si primesti un voucher de carburant de pana in 250LEI. Toate informatiile le ai pe site. 

Nu va recomandam sa cumparati cauciucuri de vara second hand, starea lor neputand fi garantata sau analizata. Cumparati mereu doar anvelope noi, de la magazine de incredere, care va ofera garantie pentru acestea. 

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este liderul comertului online de anvelope si jante auto. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top de anvelope si jante si acopera toate categoriile de autoturisme.