Bulk SMS România și Internațional prin sendSMS

BUCURESTI - 28 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Serviciul Bulk SMS sau expedierea de SMS-uri în masă se află în topul celor mai eficiente metode de a comunica cu un număr mare de clienți sau potențiali clienți.

Bulk SMS

Bulk SMS

Bulk SMS este o metodă simplă și rapidă de a capta atenția clienților tăi și de a crește vânzările și brand awareness-ul. Poți trimite mesaje text prin intermediul platformei sendSMS.ro, care include toate opțiunile și funcționalitățile necesare lansării unei campanii SMS. Mesajele se trimit instantaneu, sunt rentabile și ajung direct în „buzunarul” destinatarilor, căci toată lumea are smartphone-ul aproape.

Platforma sendSMS permite încărcarea și gestionarea listelor de contacte, personalizarea mesajelor text și a template-urilor, programarea trimiterii acestora în funcție de nevoile și preferințele clienților noștri, plăți online cu cardul pentru achiziționarea pachetelor de SMS-uri, opțiunea de a genera coduri QR, precum și consultarea rapoartelor și statisticilor de livrare.

De ce să optezi pentru Bulk SMS?

Serviciul Bulk SMS este foarte ușor de utilizat și de implementat. Clienții sendSMS îl pot utiliza pentru a comunica rapid și eficient, pentru a trimite alerte, notificări, actualizări sau informații despre promoții. Bulk SMS este potrivit pentru o gamă variată de domenii de activitate - comerț electronic, retail, HoReCa, organizații non-guvernamentale, instituții financiare și multe altele.

Prin Bulk SMS, poți trimite mesaje personalizate și adaptate nevoilor și preferințelor fiecărei categorii de clienți. De exemplu, poți trimite promoții și oferte speciale doar consumatorilor care au cumpărat anumite produse sau servicii în trecut.

Prin Bulk SMS, vei ajunge rapid și eficient la un număr mare de clienți, indiferent de locația în care se află. Acest lucru este deosebit de util pentru afacerile care operează la nivel național sau internațional. sendSMS acoperă peste 900 reţele GSM din 171 de ţări.

Serviciul Bulk SMS este, de asemenea, o opțiune economică, comparativ cu alte forme de publicitate sau de comunicare cu clienții. Acest lucru înseamnă că poți ajunge la un număr mare de clienți, fără a cheltui sume mari de bani pentru publicitate sau alte campanii de marketing. Pentru trimiterea de SMS-uri în masă (în bulk) de la un număr scurt sau de la un senderID alfanumeric (brand), sendSMS are următoarele prețuri:20 EUR pentru 500 SMS-uri; 39 EUR pentru 1.000 SMS-uri; 190 Euro pentru 5.000 SMS-uri; 360 EUR pentru 10.000 SMS-uri; 700 EUR pentru 20.000 SMS-uri (Prețurile nu includ TVA). Plătești doar ce consumi (creditele pentru SMS-uri). Și valabilitatea creditului este nelimitată. Utilizarea platformei sendSMS.ro este gratuită. 

Mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/bulk-sms-2/

Dă un boost afacerii tale prin Bulk SMS Marketing! Solicită o ofertă personalizată prin SMS la 072sendSMS

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/bulk-sms-romania-si-international-prin-sendsms