Campanii SMS - crești gradul de implicare al clienților și vânzările

BUCURESTI - 19 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Rețelele Sociale, E-mailul, promovarea pe Google sunt alegeri populare pentru a crește engagementul și vânzările. Deși tot mai multe afaceri se folosesc de puterea comunicării și marketingului prin SMS, acest canal digital este încă subutilizat.
SMS-urile au un potențial enorm de a crește implicarea clienților și vânzările. Simplitatea, omniprezența, ratele ridicate de deschidere, ratele ridicate de răspuns și de conversie, îi conferă SMS-ului statutul de canal ideal pentru transmiterea de mesaje tranzacționale și comerciale.

campanii sendSMS

campanii sendSMS

Avantajele expedierii de SMS-uri în masă și automatizării comunicării prin SMS:

Imaginează-ți următoarele scenarii:

* Intri pe platforma online securizată sendSMS.ro, scrii un scurt mesaj SMS personalizat, incluzi un link scurt către site și din câteva clickuri mesajul ajunge aproape instantaneu la toți clienții din lista de contacte, fie că vorbim de sute sau zeci de mii de numere de telefon. Plătești doar creditele SMS. Nimic în plus. Și nu ai nevoie de programator, copywriter sau designer.

Cu o rată de deschidere de 99% și o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital, SMS-urile comerciale nu ar trebui să lipsească din strategia ta de marketing.

* Intri în panoul de administrare al magazinului tău online, unde ai instalat un modul SMS gratuit, conectat la platforma sendSMS.ro de unde cumperi creditele și trimiți mesaje SMS în Bulk celor care au cumpărat în trecut, oferindu-le un cod de reducere de fidelizare.

Prin trimiterea de oferte specifice, reduceri exclusive sau acces anticipat la produse noi, creezi un sentiment de exclusivitate și urgență, stimulând astfel implicarea clienților și creșterea vânzărilor. 48% dintre utilizatorii de internet au declarat că ar prefera să primească mesaje de loialitate prin SMS, 50% efectuează achiziții directe după ce li s-a trimis un SMS branduit cu un cupon de reducere sau un cod QR, iar voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decât cele de pe flyere.

* Setezi reguli de comunicare pentru a trimite automat clienților mesaje SMS tranzacționale: confirmări rezervări sau programări, actualizări privind livrarea unui colet.Până la 80% dintre consumatori au declarat că preferă să-și urmărească comenzile și programările prin SMS. Acest lucru nu numai că sporește satisfacția clienților, dar și construiește încredere și loialitate față de brand.

Iată doar câteva exemple de SMS-uri cu care vei avea rate de conversie ridicate:

Hey [Prenume], [Produs] [Brand], cele mai [Atribut1] și [Atribut2], conform recenziilor, sunt acum la preț redus cu 30%! [Short-Url]

[Prenume], profita de 30% discount la orice produs din [Categorie]. Reducere valabila doar [Perioada]: [Short-Url]

Campania Black Friday tocmai ce a inceput. In calitate de abonat prin SMS, primesti o reducere suplimentara de 10%. Foloseste codul 10SMS la plasarea comenzii.

Cadourile sunt pe drum. Urmareste traseul saniei lui Mos Craciun: [TrackingNumber] Ai tot ce-ti trebuie de Anul Nou? Vezi si ofertele: [Short-Url]

Buna [Prenume], ai plecat de pe [Site.ro] fara sa finalizezi comanda! Cumpara acum si iti oferim 10% extra-reducere: [short-url-checkout]


Prin exploatarea avantajelor SMS-urilor, afacerile construiesc legături mai solide cu clienții și cresc vânzările cu un ROI excelent.

Afacerile care mizează pe SMS Marketing dispun de un avantaj imens: acces direct la atenția clienților. Ai primit vreodată un SMS și nu l-ai citit? În schimb, câte reclame online/ TV ai ignorat? Nimeni nu refuză comunicarea prin SMS, dacă se respectă 3 reguli de bază: permisiunea utilizatorului, relevanța mesajului, frecvența optimă.

 Află mai multe despre campaniile SMS publicitare și notificările prin SMS, accesând site-ul nostru: https://www.sendsms.ro/ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/campanii-sms-cresti-gradul-de-implicare-al-clientilor-si-vanzarile