Cât de eficientă este Publicitatea prin SMS?

BUCURESTI - 9 iulie 2024

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Având smartphone-urile mereu la îndemână, SMS-urile sunt deschise și citite rapid. 9 din 10 consumatori preferă să primească prin SMS notificări privind promoțiile.

Publicitate prin SMS - sendSMS.ro

Publicitate prin SMS - sendSMS.ro

Gândește-te la brandurile tale preferate…Nu ți-ar fi mai ușor să primești notificări prin SMS, în loc să intri mereu pe site-ul lor sau pe Social Media pentru a afla când au promoții sau noutăți?  

Uneori, brandurile ezită să utilizeze Marketingul prin SMS de teamă că mesajele lor ar putea fi percepute ca spam de către clienți.

Însă, nimeni nu refuză comunicarea prin SMS, dacă se respectă 3 reguli de bază: permisiunea utilizatorului, relevanța mesajului, frecvența optimă.

Cum convingi clienții existenți și pe cei potențiali să se aboneze prin SMS? Simplu: le oferi reduceri speciale, vouchere sau alte avantaje, precum livrarea gratuită. 

Cât de eficientă este Publicitatea prin SMS? SMS-urile comerciale înregistrează o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital.

Publicitatea prin SMS costă puțin și beneficiezi de un ROI excelent.

De exemplu, expedierea a 500 de SMS-uri costă aproximativ 20 de euro +tva. Și nu ai nevoie de personal specializat, precum programator, webdesigner sau copywriter, pentru a derula o campanie SMS.

Te înscrii gratuit pe platforma sendSMS.ro, cumperi credite, încarci lista de abonați prin SMS și programezi livrarea SMS-urilor comerciale. 


Află mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/intrebari-frecvente/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/cat-de-eficienta-este-publicitatea-prin-sms