Cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online

BUCURESTI - 27 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Retail

Ceea ce mulți proprietari de magazine online nu realizează este că nimic nu e mai simplu, mai targetat și eficient ca un mesaj SMS!

sms marketing & mobile advertising

sms marketing & mobile advertising

Campaniile publicitare prin SMS sunt cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online.

OK, vei spune: „Dar și email marketingul este o metodă directă, eficientă de a profita de baza de clienți existentă!” sau „Și cu Google Ads, Facebook Ads pot obține rapid vânzări!”

Corect, dar hai să ne gândim puțin la comportamentul nostru zilnic…

Dacă apare ceva urgent, trimiți un SMS sau dai un telefon.

Dacă nu ai timp la dispoziție, trimiți un SMS sau un mesaj pe Whatsapp.

Dacă vrei o comunicare personală, imediată, promptă, trimiți un SMS.

De ce n-ai face asta și pentru afacerea ta?

Prin utilizarea unui serviciu de SMS Bulk, de notificări în masă, poți ajunge cu ușurință la mulți clienți.

Iată avantajele uimitoare ale Marketingului prin SMS:

  Rentabilitatea investiției (ROI) pentru marketingul bazat pe mesaje text / SMS/ MMS/Rich Media este mai mare decât alte strategii de marketing digital. Campaniile de marketing prin SMS au o performanță de 6-7 ori mai bună decât e-mailul. De asemenea, au o rată de răspuns cu 209% mai mare decât mesajele pe Facebook.

 Open Rate de până la 98%. În raport cu e-mailurile, SMS-urile au o șansă mult mai mare de a fi citite. Gândește-te la nevoia constantă a oamenilor de a-și verifica telefonul. Astfel, nu este o surpriză faptul că ratele de deschidere a mesajelor text sunt de până la 98%! Compară asta cu media ratei de deschidere de 20% pentru e-mailuri.

 Voucherele / codurile de reduceri / ofertele venite prin SMS chiar sunt folosite! Acesta este un mod eficient de a motiva achizițiile care altfel nu ar fi realizate. Statisticile arată că 70% – 80% din aceste oferte sunt valorificate.

 Toată lumea are un telefon mobil. Pe care-l ține mereu aproape. Asta e evident; nu e nevoie să mai venim cu date statistice.

 Consumatorii folosesc deja dispozitivele mobile pentru navigare online și cumpărături. Aruncă o privire în Google Analytics. Câte procente din vizitatorii tăi au folosit un telefon mobil pentru a-ți accesa site-ul? 70-80%?

Este clar că nu trebuie să mai ocolești acest potențial masiv de a genera vânzări – SMS marketing .

Dacă nu ai o bază de date cu numere de telefon, află că, în parteneriat cu Vodafone și Orange România, SendSMS poate realiza şi transmite campanii de mobile marketing către baza de date de clienţi a operatorilor GSM, segmentată şi filtrată după criteriile specificate de tine. Segmentarea poate fi realizată pe bază de gen, localitate, venit lunar, tip de telefon.

Marketingul prin SMS este convenabil, discret și rapid, cu livrare aproape instantanee.

Apelează și tu la cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online!

Trimite SMS la 0727 363 767 și noi te vom contacta.

Îți vom oferi mai multe detalii despre platforma noastră, despre serviciile și pluginurile SMS dezvoltate de noi și vom stabili împreună strategia de Marketing prin SMS potrivită obiectivelor tale.