Cea mai rapidă și rentabilă metodă de a crește vânzările online: SMS Marketing

BUCURESTI - 23 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mulți proprietari de magazine online nu conștientizează că nimic nu este mai simplu, mai precis și mai eficient ca un mesaj SMS! Campaniile publicitare prin SMS reprezintă cea mai rapidă și rentabilă modalitate de a da un boost vânzărilor online.

Ecommerce

Ecommerce

Da, știm că email marketingul poate fi eficient, că Google Ads și Facebook Ads pot genera vânzări rapide. Dar hai să reflectăm puțin asupra comportamentului nostru zilnic…

Când apare ceva urgent, trimiți un SMS sau suni direct. Dacă timpul tău este limitat, preferi să trimiți un SMS sau un mesaj pe WhatsApp. Când dorești o comunicare personală, imediată, ce faci? Trimiți un SMS! 

Atunci de ce nu ai utiliza această abordare și pentru afacerea ta?

Cu ajutorul serviciului BULK SMS, de notificări în masă, poți ajunge ușor la mulți clienți. Este cel mai simplu, cel mai direct și cel mai eficient mod de a profita de baza ta de clienți.

sendSMS îți oferă 3 principale opțiuni pentru a trimite mesaje SMS în Bulk:

1) Platforma online sendSMS. Încarci lista de contacte, segmentezi lista, scrii mesajele, programezi sau expediezi pe loc SMS-ul către sute, mii sau sute de mii de contacte aproape instantaneu. Tot din platformă generezi linkuri scurte și coduri QR. Utilizarea platformei este gratuită și plătești doar creditele consumate. Creează cont aici.

2) Module SMS gratuite. Am dezvoltat modulele SMS native, no-code, pentru cele mai populare platforme din lume și din România, precum Magento, Woocommerce, Shopify, Hubspot, Zapier, Gomag și altele.  

3) SMS API. Pentru funcţionalităţi extinse, conectezi platforma sendSMS la aplicația companiei tale și gestionezi toate interacțiunile cu clienții dintr-un singur loc. 

Cu sendSMS, lansezi campanii Bulk SMS atât în România cât și Internațional. Acoperim 171 țări și 900 de reţele de telefonie worldwide.

Preturi și alte informații aici: https://www.sendsms.ro/ro/bulk-sms-2/

Include SMS marketingul în strategia ta și vei vedea cum vânzările tale online vor crește substanțial!  

SMS-urile au o rată de deschidere de 99% și doar 1% spam. Compară asta cu e-mailul, care are o rată de deschidere de 20% și 49,7% spam. SMS-urile sunt citite în cel mult 3 minute de la primire, iar cele așteptate, imediat (ex. coduri, parole).

În medie, campaniile publicitare prin SMS au o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital. Mai ales dacă SMS-urile includ linkuri scurte, brand-uite.

Dacă nu ai o bază de date cu numere de telefon, află că, în parteneriat cu Vodafone și Orange România, sendSMS poate expedia SMS-uri către baza de date de clienţi a operatorilor, segmentată şi filtrată după criteriile specificate de tine (gen, localitate, venit lunar, tip de telefon etc).

Serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM oferit de sendSMS îți oferă acces la milioane de potențiali clienți.

Află mai multe despre acest serviciu aici: https://www.sendsms.ro/ro/mobile-advertising/ 


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/cea-mai-rapida-si-rentabila-metoda-de-a-creste-vanzarile-online-sms-marketing