Dezvoltă-ți Afacerea cu această Tehnică de Promovare: Bulk SMS

BUCURESTI - 5 iulie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Dezvoltă-ți afacerea cu aceasta tehnică de promovare eficientă: Bulk SMS sau Expedierea de SMS-uri în Masă. Serviciul Bulk SMS îți oferă posibilitatea de a livra un mesaj comercial către mii sau chiar sute de mii de clienți, din doar câteva clickuri.

Bulk SMS

Bulk SMS

Bulk SMS îți permite să comunici rapid, simplu și rentabil, fie că îți dorești să atragi noi clienți sau să-i fidelizezi pe cei existenți. 

Prin campaniile Bulk SMS, crești notorietatea brandului, consolidezi relațiile cu clienții și dai un boost vânzărilor. 

Reclamele tale ajung instantaneu în atenția destinatarilor, deoarece toată lumea își ține telefonul aproape. 

SMS-urile au o rată de deschidere de 98-99%. 

În medie, campaniile Bulk SMS au o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital. Este una dintre cele mai rentabile metode de comunicare în masă.

3 opțiuni prin care poți să trimiți mesaje SMS în Bulk: 

1. Platforma sendSMS.ro.Încarci lista de contacte, segmentezi audiența, creezi și trimiți mesaje personalizate către sute, mii sau chiar sute de mii de destinatari aproape instantaneu.Tot din platforma sendSMS, generezi linkuri scurte și coduri QR. Utilizarea platformei este gratuită; plătești doar creditele SMS consumate.

2. Module SMS Gratuite dezvoltate de sendSMS. Am dezvoltat module SMS native, pentru platforme populare precum Magento, Woocommerce, Shopify, Hubspot, Zapier și multe altele. Instalarea unui modul SMS în platforma utilizată simplifică expedierea de mesaje tranzacționale și comerciale. 

3. SMS API. Îți permite automatizarea comunicării prin SMS și gestionarea centralizată a tuturor interacțiunilor cu clienții. Poți automatiza: livrarea de mesaje SMS promoționale clienților (vouchere, reduceri, cross-selling, informări despre noi produse sau servicii); livrarea de alerte recurente, periodice, strict predefinite, pentru a reaminti destinatarilor un anumit lucru; livrarea de remindere prin SMS (de ex., notificări automatizate privind emiterea unei facturi, lansarea unui curs); validări de acțiuni (de ex. trimiterea de parole de acces pentru conturi online).

De ce să alegi sendSMS?

Cu sendSMS, lansezi campanii Bulk SMS atât în România, cât și la nivel internațional. Beneficiezi de acoperire globală, cu acces la +171 de țări și 900 de rețele de telefonie mobilă. 

sendSMS investește în mod constant în securitatea cibernetică, în integritatea, confidențialitate și veridicitatea datelor ce tranzitează platforma sendSMS.ro.

Fie că activezi în e-commerce, retail, banking sau în domeniul medical, sendSMS este partenerul ideal pentru a-ți atinge obiectivele de marketing.

Transformă modul în care comunici cu clienții tăi! Contactează-ne chiar acum! 


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/dezvolta-ti-afacerea-cu-aceasta-tehnica-de-promovare-bulk-sms