Integrarea sendSMS – Pabbly Connect: îți conectezi toate aplicațiile dintr-o singură interfață și declanșezi automat notificări SMS

BUCURESTI - 23 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Acum poți conecta sendSMS cu peste 1.500 de aplicații de pe Pabbly Connect. Doar selectezi aplicația și acțiunile care să declanșeze notificările SMS și gata! Nu este necesară nicio instalare! Pabbly Connect integrează toate aplicațiile populare necesare unei afaceri – CRM, Marketing, E-Commerce, Helpdesk, Plăți, Formulare web, Calendare, platforme de Colaborare și multe altele… Conectezi cu ușurință mai multe aplicații și automatizezi fluxurile de lucru.
Iar cu integrarea sendSMS, declanșezi notificări prin SMS către clienții afacerii sau membrii echipei.

Integrarea sendSMS – Pabbly Connect

Integrarea sendSMS – Pabbly Connect

Mai multe despre integrarea sendSMS – Pabbly Connect

sendSMS este o platformă care facilitează comunicarea prin SMS, Viber și Google RCS. Se axează pe marketing prin SMS/Chat și pe notificări tranzacționale prin SMS, oferind o integrare fără probleme și posibilități de comunicare la nivel global.

Cu Pabbly Connect, conectezi și integrezi cu ușurință sendSMS cu diferite aplicații asociate – CRM, vânzări, marketing, e-commerce, productivitate sau orice alte aplicații.

Exemple de fluxuri de lucru sendSMS:

-Când noi Leaduri apar în Facebook Ads, trimiți o notificare SMS personalizată;

-Când o comandă a fost plasată în magazinul tău online construit cu  Magento/Prestashop/Woocommerce sau orice altă platformă e-commerce, trimiți notificări prin SMS, personalizate cu numele destinatarului, detaliile comenzii, informațiile de livrare și multe altele.

-Când un răspuns nou este adăugat în Formularul Google, se trimite automat un SMS echipei pentru preluarea clientului.

Încearcă gratuit: https://www.pabbly.com/connect/integrations/sendsms/ 

Mai multe despre Pabbly Connect

Pabbly Connect facilitează integrarea celor mai populare aplicații, permițând transferul de date de la o aplicație la alta și asigurând sincronizarea datelor pe mai multe platforme.

Conectezi aplicațiile preferate în câteva minute și spui adio lucrului manual! Automatizezi sarcinile și economisești peste 1.000 de ore de lucru!

Peste 1.500 de integrări disponibileNu sunt necesare abilități tehniceCreator de fluxuri de lucru ușor de folosit Fluxuri de lucru avansate în mai mulți pașiInfrastructură/Tehnologie sigurăPeste 14.099 de companii au încredere în PabblyPeste 18.400 de membri activiPeste 6.096 de tutoriale pentru setarea automatizărilor

Generatorul de fluxuri de lucru creat de Pabbly Connect simplifică procesul de automatizare. Parcurgi trei pași simpli: 1. Începi să construiești fluxul de lucru de automatizare prin setarea declanșatorilor și acțiunilor; 2. Selectezi aplicațiile pe care dorești să le integrezi în fluxul de lucru; 3. Activezi fluxul de lucru și începi să economisești nenumărate ore de lucru manual.

Spre deosebire de concurenți, declanșatoarele și sarcinile interne sunt GRATUITE în Pabbly Connect. Numai pașii de acțiune vor consuma numărul de sarcini. Asta înseamnă că beneficiezi de până la 3 ori mai multe execuții ale fluxului de lucru în comparație cu concurenții Pabbly.

Mai multe despre sendSMS

sendSMS este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații ca serviciu (CPaaS) din Europa, având ca scop construirea unei prezențe puternice la nivel mondial. Echipa sendSMS a dezvoltat +35 de integrări fără cod și low-code cu platforme de comerț electronic, CRM-uri, ERP-uri și integratoare din întreaga lume. sendSMS acoperă peste 171 de țări și peste 900 de rețele de telefonie din întreaga lume.

sendSMS a ajutat peste 2500 de afaceri să-și fidelizeze clienții și să crească vânzările prin campanii de publicitate prin SMS, mesaje SMS tranzacționale, mesaje Google RCS Chat și notificări automatizate pe mai multe canale. sendSMS colaborează cu succes cu afaceri din diverse domenii de activitate: comerț electronic, bănci, companii de asigurări, supermarketuri, lanțuri de magazine, companii de telecomunicații, clinici medicale, hoReCa, transport & curierat și altele.

Testează gratuit platforma sendSMS: https://www.sendsms.ro/ro/ 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/integrarea-sendsms-pabbly-connect-iti-conectezi-toate-aplicatiile-dintr-o-singura-interfata-si-declansezi-automat-notificari-sms