Parteneriat SendSMS - Innoship : Îți menții clientul informat în fiecare etapă de livrare

BUCURESTI - 2 august 2021

Comunicat tip General in Retail

Innoship semnează un parteneriat strategic cu SendSMS. Parteneriatul vizează integrarea serviciului de notificări prin SMS în platforma-integrator Innoship.

sendSMS - Innoship

Innoship permite retailerilor și platformelor e-commerce conectarea și integrarea rapidă cu orice partener de curierat.

Innoship optimizează interacțiunile dintre retaileri și curieri, eficientizând costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25% și crescând performanța de livrare cu până la 15%, printr-o alocare dinamică a comenzilor.

În plus, soluția inteligentă Innoship se poate integra ușor cu orice furnizor de e-fulfillment, tehnologie sau WMS.

Cu ajutorul platformei Innoship:

Decizi costul și calitatea livrărilor;

Generezi centralizat AWB-uri și documente de transport;

Urmărești statusul expedierilor și al rambursurilor;

Monitorizezi retururile;

Vizualizezi rapoarte și analize;

Ai toate opțiunile de livrare.

Prin conectarea serviciului sendSMS cu platforma Innoship consumatorii finali beneficiază de o modalitate rapidă de a primi alerte sau de a acorda feedback în timp real. Consumatorii primesc notificări prin SMS privind statusul comenzii sau SMS-uri cu linkuri unice de urmărire a comenzii.

Mesajele SMS ajung la destinatari oriunde ar fi aceștia, atât timp cât au telefonul mobil la îndemână; și, fără îndoială, că îl au mai mereu aproape. Astfel, nu este o surpriză faptul că ratele de deschidere a mesajelor SMS sunt de până la 98%! Compară asta cu media ratei de deschidere de 20% pentru e-mailuri! Mesajele SMS sunt citite rapid, de regulă în mai puțin de 3 minute.

Retailerii și transportatorii beneficiază și ei de această modalitate rapidă și directă de comunicare cu consumatorii; se reduce costul unui call-center și timpul alocat rezolvării unor situații problematice.

Retailerii au, de asemenea, posibilitatea de a comunica diverse oferte prin SMS.

Conform statisticilor Mobilemonkey,

48% dintre consumatorii de internet au declarat că ar prefera să primească mesaje de loialitate prin SMS.

50% dintre consumatori efectuează achiziții directe după ce li s-a trimis un SMS “branduit” cu un cupon de reducere sau un cod QR.

Consumatorii care primesc mesaje de marketing prin SMS sunt cu 40% mai înclinați să efectueze o achiziție.

Voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decât cele de pe flyere.

Utilizarea de linkuri scurte, branduite, în campaniile de mobile marketing ajută la îmbunătățirea conversiilor cu până la 34%.

De asemenea, 75% dintre mileniali preferă să primească notificări prin SMS privind promoțiile.

Prin integrarea serviciului sendSMS, consumatorii finali, primesc alerte și notificări de tipul:

SMS-uri scurte, până în 160 caractere.

SMS uri lungi, concatenate, de până la 1600 caractere.

SMS-uri generate automat cu link-uri scurte (Short URLs).

De asemenea, prin integrarea serviciului sendSMS, Innoship își informează utilizatorii privind utilizarea și actualizările platformei:

Pin-uri / Coduri de autentificare.

Mesaje despre noi opțiuni și actualizari.

Notificari privind facturile.

Situații urgente? SMS-ul este cel mai eficient canal de comunicare!

Atunci când apar evenimente neprevăzute, platforma Innoship emite automat alerte / notificări prin e-mail sau SMS.

Față de e-mail-uri, SMS-ul are avantajul de a fi citit imediat, ceea ce permite rezolvarea rapidă a provocărilor.

Utilizatorii platformei Innoship pot opta pentru primirea notificărilor prin SMS atunci când o situație urgentă sau importantă are loc.

Astfel, prin parteneriatul cu SendSMS, Innoship crește gradul de optimizare și automatizare a proceselor de management.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați: innoship.com si sendsms.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/parteneriat-sendsms-innoship-iti-mentii-clientul-informat-in-fiecare-etapa-de-livrare