SelectSoft integrează modulul sendSMS în softurile de gestiune și optimizare a fluxurilor de lucru

BUCURESTI - 31 mai 2022

Comunicat tip General in IT&C

Compania specializată în SMS Marketing & Mobile Advertising, sendSMS, adaugă în portofoliu o nouă integrare și un nou parteneriat cu SelectSoft, dezvoltator de soluții software integrate. Astfel, prin integrarea modului sendSMS, SelectSoft adaugă extraopțiuni Marketingului prin SMS.

sendSMS - SelectSoft

sendSMS - SelectSoft

Compania specializată în SMS Marketing & Mobile Advertising, sendSMS, adaugă în portofoliu o nouă integrare și un nou parteneriat cu SelectSoft, dezvoltator de soluții software integrate. sendSMS a realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, RPA, integratoare din toată lumea. Astfel, clienții partenerilor sendSMS pot gestiona ușor și rapid campanii SMS personalizate și notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, oferte.

“Viitorul este deja aici! Cantitatea uriașă de date cu care lucrează companiile mari nu ar putea fi gestionată fără softuri de automatizare și integrare, care să eficientizeze fluxurile de lucru, timpul și costurile. Ne bucurăm să participăm activ la inovațiile tehnologice ale momentului și să colaborăm cu echipa Selectsoft” - Liviu Băltoi, manager sendSMS.ro.

SelectSoft, dezvoltator de soluții software de gestiune stocuri, facturare și vânzare, ajută antreprenorii să aibă un control deplin, să își crească profitul, prin optimizarea proceselor. De soluțiile SelectSoft se bucură peste 1190 de clienți, din varii domenii de activitate: depozite, magazine online, HoReCa, retail, producție, service-uri auto, imobiliare, logistică și transport și altele. Practic, orice afacere care are nevoie să centralizeze și să gestioneze stocuri de produse, multiple puncte de lucru, elemente contabile (facturi, contracte, chitanțe), vânzări, rezervări, cheltuieli sau rapoarte privind profitul și rentabilitatea, va câștiga timp, bani, angajați și clienți fericiți, folosind SelectSoft. 

Printre modulele soluțiilor SelectSoft se numără, desigur, și componenta de Marketing, care constă în transmiterea automată a alertelor, notificărilor sau ofertelor prin email sau SMS către clienți. 

Astfel, prin integrarea modului sendSMS, SelectSoft adaugă extraopțiuni Marketingului prin SMS. Afacerile care utilizează soluțiile SelectSoft au la îndemână un instrument suprem în materie de comunicare şi marketing: SMS-ul. Este cel mai direct și personal canal digital de comunicare. SMS-urile au o rată de deschidere de 98-99% și sunt citite în max. 3 minute de la primire; prin urmare, comunicarea cu clienții, angajații, colaboratorii devine rapidă și eficientă. De asemenea, e important de menționat că SMS-ul este un instrument ieftin și 100% măsurabil. Toate aceste caracteristici se aliniază eforturilor SelectSoft și nevoilor antreprenorilor: cât mai simplu, rapid, fără erori.

Prin modulul sendSMS poți trimite: alerte, notificări privind facturi și contracte (cu link scurt de unde pot fi descărcate), notificări privind statusul comenzii /livrării, remindere, notificări privind reduceri & promoții. 

Mai multe despre sendSMS

Platforma sendSMS.ro a fost lansată în 2008, fiind atunci prima platformă web de notificări multichannel din România. Până în prezent, sendSMS a realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare. Și au colaborat cu peste 2000 de companii din România și din toată lumea. sendSMS.ro a fost premiată drept “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021.

sendSMS contribuie la dezvoltarea afacerilor prin produse și servicii ce includ: Module SMS gratuite no/low-code, integrare prin API cu orice platformă, Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM, Bulk SMS, Notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), Notificări Viber, SMS bidirecțional, Mail2SMS & SMS2Mail, Short URL, QR Code, 2FA & OTP via SMS, HLR Number Lookup.

Află mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/despre-noi/

Mai multe despre SelectSoft

SelectSoft este un sistem de soluții integrate, configurat și adaptat nevoilor unui business de succes. Principalele soluții software includ gestiunea de Stocuri, Facturare și Vânzare pentru toate activitățile afacerilor complexe -  depozite / magazine fizice (retail), magazine online, bar/ restaurant/ cafenea, hoteluri, producție / fabrici, service-uri auto. De asemenea, soluțiile software mobile oferă viteză și flexibilitate sporită afacerilor HoReCa (Mobile Waiter, Kitchen Screen, Client Order, Mobile Delivery, Catering - Delivery, Call Receiver) și depozitelor de mărfuri (Mobile Inventory, Mobile Manager, Mobile Sales Force). Soluțiile SelectSoft  pot fi integrate cu alte soluții financiar-contabile, platforme e-commerce, platforme de rezervări online, centralizând informațiile în timp real.

Principalele beneficii includ:

-Timp minim alocat introducerii de date pe procese repetitive și de volum prin automatizarea proceselor și a fluxurilor de lucru;

-Evidența acțiunilor angajaților prin raportarea vânzărilor și a încasărilor pe utilizatori;

-Optimizarea și gestionarea stocurilor de produse utilizând gestiune automatizată a mai multor puncte de lucru;

-Evidența clară a vânzărilor, cheltuielilor, profitului și rentabilității, rapoarte financiare și informații centralizate care oferă o imagine de ansamblu.

Află mai multe aici: https://selectsoft.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/selectsoft-integreaza-modulul-sendsms-in-softurile-de-gestiune-si-optimizare-a-fluxurilor-de-lucru