sendSMS GPT – Asistentul AI care-ți optimizează campaniile SMS

BUCURESTI - 24 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

sendSMS GPT este un asistent virtual care se folosește de capacitățile GPT-4 pentru a optimiza campaniile SMS de orice tip.

sendSMS GPT

sendSMS GPT

sendSMS GPT te ajută să optimizezi costurile campaniilor SMS.

Știm că uneori este dificil să incluzi în 160 de caractere ceea ce vrei să comunici clienților. sendSMS GPT este configurat pentru a nu folosi emoji sau diacritice, cu scopul de a nu depăși 1 credit SMS. 

Atunci când expediezi SMS-uri către mii, zeci de mii sau sute de mii de clienți, este important să reduci costurile, integrând esențialul într-un mesaj de 160 de caractere.

sendSMS GPT compune mesaje care includ esențialul în 160 de caractere, optimizând costurile campaniilor tale SMS. 

sendSMS GPT te ajută să fii mai creativ. 

Cu sendSMS GPT, creezi mesaje unice, informative, distractive sau persuasive. Când ești în pană de idei, sendSMS GPT îți formulează exemple de mesaje SMS sau îți oferă alternative la exemplele tale de mesaje. Îi transmiți ce informații să includă în mesaj, ce ton de comunicare să adopte sau cărui public țintă i se adresează mesajul și primești texte personalizate.

sendSMS GPT te ajută să economisești timp.

Poți încărca în chabot fișiere XLS/CSV, pe baza cărora sendSMS GPT să realizeze mesaje personalizate. Îi transmiți să includă mesajele în același fișier și îl imporți apoi în platforma sendSMS sau în alte programe prin care îți automatizezi campaniile SMS.

Testează-l chiar acum:

https://chat.openai.com/g/g-98Tuk4RQt-sendsms

(Chatbotul sendSMS este gratuit și poate fi folosit cu un cont plătit la ChatGPT)

Mai multe informații despre sendSMS GPT și exemple de prompturi pe care le poți folosi în campaniile tale SMS, aici: https://www.sendsms.ro/ro/sendsms-gpt-expertul-tau-in-crearea-de-mesaje-sms-de-160-caractere-pe-orice-subiect/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/sendsms-gpt-asistentul-ai-care-ti-optimizeaza-campaniile-sms