SendSMS.ro – campanii 2-WaySMS pe plan național și internațional

BUCURESTI - 10 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Campaniile SMS bidirecționale (2-WaySMS) oferă afacerilor posibilitatea de a iniția rapid conversații interactive și personalizate cu clienții sau consumatorii. Acest lucru se traduce în: îmbunătățirea experienței clienților, crearea unei puternice legături de încredere între brand și client și, nu în ultimul rând, creșterea vânzărilor.

2-WaySMS

Modul de funcționare este simplu: clientul trimite un SMS la un număr scurt (4 cifre), cu acoperire națională sau la un număr virtual lung (VLN, 12 cifre), cu acoperire internațională și primește în schimb o informație utilă pentru el: confirmare sau suport cu privire la o programare sau înscriere, detalii despre un serviciu sau produs, coduri de reducere  etc.

Prin intermediul  campaniilor SMS Bidirecționale/ 2-WaySMS, afacerile și organizațiile obțin feedback instantaneu, oferă informații comerciale personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client în parte, oferă suport tehnic, fidelizeaza clienții și cresc vânzările, oferind cupoane de reduceri sau premii cu tragere la sorți.

Cu 2-WaySMS îți reduci costurile cu departamentele Suport, Comercial și Vânzări, oferind clienților tăi posibilitatea de a obține informații sau răspunsuri la întrebări prin intermediul mesajelor SMS.

De ce să comunici cu clienții / consumatorii prin SMS?

9 din 10 consumatori preferă să comunice cu brand-urile prin mesaje SMS (alerte, notificări, promoții etc).

SMS-ul are rată de deschidere de 99% și numai 1% spam. În contrast, e-mailul are o rată de deschidere de 20% și 49,7% spam.

Durează în medie doar 90 de secunde pentru ca o persoană să răspundă la un mesaj SMS.

În timp ce doar 20% dintre oameni răspund la apeluri pe care nu le așteaptă, 90% din mesajele SMS sunt citite în decurs de 3 minute de la primire.

Mesajele SMS au o rată de răspuns de 45%, comparativ cu doar 8% pentru e-mail.

Interacțiunea este, de asemenea, mult mai mare, cu o rată de click de 36% pentru SMS și doar 3,4% pentru e-mail.

SendSMS.ro – campanii 2-waySMS eficiente pe plan național și internațional

SendSMS.ro te ajută să economisești timp, bani și să comunici eficient cu actualii sau potențialii tăi clienți. Prin intermediul serviciului 2-waySMS, trimiți un singur mesaj în masă către mii sau sute de mii de clienți și colectezi răspunsuri ușor, rapid și eficient.

Prin intemediul platformei online securizate, sendSMS.ro, accesibilă gratuit de pe orice dispozitiv, 24/7, poți lansa campanii bidirecționale atât prin numere scurte cu acoperire națională, cât și prin numere virtuale lungi (VLN) cu acoperire globală.

Comunicarea 2-WaySMS prin VLN nu necesită instalare de hardware suplimentar sau întreținere continuă și poate fi folosită pentru: voturi & concursuri internaționale, intâlniri și evenimente, tranzacții bancare, lead-uri, servicii self-care automatizate etc.

Vrei să afli lista de acoperire și tarifele 2-WaySMS cu VLN / Număr Scurt? Trimite SMS la 072sendSMS și te vom contacta noi!

De ce să apelezi la sendSMS pentru serviciul 2waySMS?

Prin intermediul sendSMS, beneficiezi de:

- Răspunsuri automatizate la toate mesajele primite.

- Reguli de validare/invalidare a fiecărui SMS recepționat.

- Conectivitate client prin protocoale HTTP sau SMPP.

- 24/7 suport tehnic.

- Tehnologii multiple integrate în campaniile bidirectionale: SMS, link scurt, cod QR.

- Platformă web securizată, de unde setezi campaniile, generezi coduri QR, ai acces la rapoarte avansate în timp real.

- Valabilitate nelimitată a creditului. Îl poți utiliza în orice tip de campanii dorești, nu doar cele 2-waysms.

- Servere cu redundanță - Certificat ISO 27001.

- sendSMS acoperă peste 900 reţele GSM din 171 de ţări.

- sendSMS se ocupă de obținerea numerelor scurte (4 cifre) și numerelor virtuale lungi (12 cifre).

- Manager de Cont dedicat proiectului tău.

Trimite SMS la 072sendSMS și te vom contacta noi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/sendsms-ro-campanii-2-waysms-pe-plan-national-si-international