SendSMS.ro – una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații-ca-un-serviciu (CPaaS) din Europa

BUCURESTI - 13 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

sendSMS este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații-ca-un-serviciu din Europa. Prin sendSMS, ai acces la o aplicație web gratuită, la pluginuri și integrări gratuite, precum și API-uri și tehnologii de comunicații care îți vor permite să integrezi SMS, Voce, Chat, Video, Chatbots și E-mail în aplicația ta de afaceri.

CPaaS

CPaaS

Cu sendSMS, poți duce comunicarea automatizată la următorul nivel!

O serie de funcții CPaaS pot fi integrate în sau conectate la orice software ai folosi pentru afacerea ta:

- Notificări SMS tranzacționale (status comandă, parole, confirmări și programări) sau promoționale (reduceri sezoniere, noi produse sau servicii).

- Mesaje vocale preînregistrate pentru a informa sau reaminti clienților despre diverse evenimente, promoții.

- Notificări RCS Business, trimise prin aplicația de mesagerie Google RCS, integrată în orice smartphone Android, care permite mesaje text de până la 1600 caractere și conținut media îmbogățit - fotografii, videoclipuri, audio și carusele, butoane configurabile, chatbots.

- Notificări prin aplicații Chat, precum Viber, pentru mesaje promoționale de până la 1000 de caractere, cu un conținut îmbogățit (imagini, butoane interactive și linkuri).

- E-mailuri cu descrierea serviciilor promovate către sute de mii de clienți din baza de date a operatorilor GSM; trimiterea mesajelor de tip SMS direct din clientul de e-mail (SMS2Mail) sau invers (Mail2SMS).

- SMS-uri personalizate în timp real către utilizatorii aflați în anumite locații (de ex., când un utilizator ajunge într-un anumit mall, hypermarket, aeroport).

Platforma noastră de comunicații-ca-un-serviciu (CPaaS) îți asigură o comunicare eficientă, în timp real, cu clienții existenți și cei potențiali. Te ajută să salvezi bani, timp și resurse pe termen scurt și lung prin automatizarea fluxurilor de comunicare și integrarea rapidă și simplă prin API.

Oferim siguranță maximă by design (zero trust/ zero knowlege – nu se ține codul în clar), prin sistemul nostru anti-smishing, dar și prin prisma legăturilor directe cu operatorii GSM (nu există intermediari, prin urmare nu există riscul sustragerii datelor). sendSMS își reînnoiește anual certificarea ISO 27001, care atestă că măsurile de securitate sunt reglate fin pentru a ține pasul cu amenințările și vulnerabilitățile sistemelor de management al informațiilor.

sendSMS este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații ca un serviciu (CPaaS) din Europa și “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” (European Enterprise Awards 2021). Activăm de 14 ani în sectorul SMS Marketing & Mobile Advertising. Acoperim peste 900 de rețele de telefonie din 171 de țări. Am creat peste 33 de module native și integrări no-code și low-code cu platforme de comerț electronic, CRM-uri, ERP-uri și integratori, cum ar fi Magento, PrestaShop, OpenCart, Woocommerce, Shopify, Gomag, HubSpot, RPA UiPath, Monday.com, Zapier.  

Află mai multe despre noi: https://www.sendsms.ro/ro/despre-noi/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/sendsms-ro-una-dintre-cele-mai-fiabile-platforme-de-comunicatii-ca-un-serviciu-cpaas-din-europa