sendSMS se alătură Mobile Ecosystem Forum și ține pasul cu inovațiile globale ale sectorului mobile

BUCURESTI - 22 iunie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

În calitate de membru Mobile Ecosystem Forum, sendSMS va ține pasul cu inovațiile sectorului digital&mobile, cu provocările și soluțiile legate de securitatea mobilă și își va consolida poziția în piața globală.

sendSMS

sendSMS

Compania specializată în Mobile Advertising, sendSMS, se alătură Mobile Ecosystem Forum, asociație comercială globală de networking, colaborare și inovare în sectorul mobile. 

În calitate de membru Mobile Ecosystem Forum, sendSMS va ține pasul cu inovațiile sectorului digital&mobile, cu provocările și soluțiile legate de securitatea mobilă și își va consolida poziția în piața globală.

Despre sendSMS

  Platforma sendSMS.ro a fost lansată în 2008, fiind atunci prima platformă web de notificări multichannel din România. Până în prezent, au realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare world wide. Și au colaborat cu peste 2500 de companii din România și din toată lumea.

sendSMS.ro a fost premiată drept “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021 și este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații-ca-un-serviciu (CPaaS) din Europa.

sendSMS contribuie la dezvoltarea afacerilor prin produse și servicii ce includ:

-Module SMS native, gratuite, pentru CMS-uri (Magento, PrestaShop, OpenCart, CS Cart, WordPress), SaaS (Shopify, GoMag, ContentSped), CRM-uri, ERP-uri, Integratoare, Procese automatizate (RPA de la UiPath); 

-Integrare prin API cu orice platformă;

-Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM pentru companiile care nu au o bază de date solidă; 

-Bulk SMS (expediere mesaje în masă); 

-Notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), 

-Notificări Viber; 

-SMS bidirecțional (2waysms);

-Mail2SMS & SMS2Mail;

-Autentificare cu 2 factori (2FA) & OTP via SMS.

sendSMS este prezentă pe piața internațională încă de la începuturi, dar mai recent au decis să-și consolideze poziția în piața globală. sendSMS acoperă peste 700 de reţele de telefonie din peste 171 de țări.  

Înscrierea în Mobile Ecosystem Forum le permite să fie permanent conectați la piața globală, să facă schimb de experiențe cu comunitatea, să lege noi parteneriate și să ia decizii și măsuri cu impact pozitiv pentru clienții sendSMS.

Despre Mobile Ecosystem Forum

Mobile Ecosystem Forum (MEF) reunește actori din mai multe sectoare din zona mobile: servicii de mesagerie pentru companii (SMS, chat, ferestre conversaționale automate etc.), plăți pe mobile, IoT, conectivitate (roaming, 5G etc.), mobile advertising, protecția datelor personale și securitate. Astfel, printre membrii MEF se numără: operatori telecom, producători de telefoane mobile, dezvoltatori de aplicații și sisteme de operare, firme specializate în Mobile Marketing sau în confidențialitatea și securitatea datelor.

Activitatea Mobile Ecosystem Forum (MEF) se desfășoară pe trei paliere: insights (statistici, rapoarte, documente educaționale), interacțiune (colaborare între membri, schimb de informații) și impact (coduri de conduită în industrie, cele mai bune practici, inițiative anti-fraudă, consultări privind măsuri de reglementare).

Printre cele mai importante inițiative MEF se numără Registrul de protecție a SenderID-urilor SMS-urilor, care are rolul de a reduce fraudele prin SMS. Fraudatorii pot folosi un senderID (nume expeditor) asociat unei organizații sau unul similar cu scopul de a fura date personale sau păcăli utilizatorii să trimită bani. Pre-înregistrarea senderID-urilor și crearea unui registru comun sunt măsuri ce previn smishing-ul și spoofing-ul. Băncile, agențiile guvernamentale, furnizorii de mesagerie, retailerii și furnizorii de servicii care se înscriu în registrul MEF partajează în mod fiabil și rapid informații pentru a contribui la crearea unei liste albe de senderID-uri și la blocarea celor frauduloase. După succesul obținut în UK, registrul s-a extins în Irlanda și Singapore.

Află mai multe despre sendSMS aici: 

www.sendsms.ro