Anyplace.ro 4 years anniversary @ Studio Martin

Locul desfasurarii: Studio Martin

Organizator: anyplace.ro

Anyplace.ro 4 years anniversary @ Studio Martin

Ne-am adus aminte (acum putina vreme ce-i drept) ca o sa fie iar ziua noastra! Fapt pentru care tindem sa-i credem pe cei care ne tot zic ca noi crestem intr-un an cat altii-n zece…Si cand te gandesti ca nici macar nu traim ca in basme!
Asa ca noi cei de la Anyplace.ro am pus din nou tara la cale si anul acesta va invitam pe 30 octombrie sa ne distram impreuna , alaturi de Julietta (Harry Klein / Munich) si de doi dj romani carora rolurile de Romeo le vin ca doua manusi: Pagal si Mihai Amatti.
Ali Nasser si Miss I vor scoate si ei in Room 2 din tolbele cu muzici fine cele mai dansante piese pentru a intregi atmosfera de poveste de la Studio Martin!

Parteneri media: Vibe FM, Music Channel

Eveniment
sustinut de: Beatfactor.ro, Nights.ro, Sofresh.ro, Love2dance.ro, Fotoclubbing.ro, Clubbingevents.ro, GrooveOn.ro, eOK.ro, Zilesinopti, Tillate.com, Partytime.ro, Pubbing.ro, Afterparty.ro, iConcert.ro, Sapteseri.ro, Muzicabuna.ro, Musicaddict.ro

Intrare 20 ron 30 ron.

Pentru cei dintre voi care ati participat in toti acesti 4 ani la concursurile desfasurate pe anyplace.ro si ne-ati dat datele de contact vom organiza o campanie de sms-uri! Norocosii ce primesc sms de la noi pot sa se prezinte cu el la Studio Martin in seara evenimentului si vor plati la intrare doar 20 ron toata noaptea!!!


Any Place Media
Bucharest, Splaiul Unirii 35/M7/18
Phone/Fax: 031 425 79 32
Mobile : 0728 322 390
Mail: office@anyplace.ro
www.anyplace.ro

Despre ANYPLACE MEDIA

Site-ul anyplace.ro se bucura de o popularitate in continua crestere inca de la lansarea care a avut loc pe 1 septembrie din 2006.
A fost prezent la numeroase evenimente mondene si te-a tinut la curent cu cele mai noi informatii in format foto si video.
Acum, mai poti vedea pe anyplace.ro videoclipuri, concerte, prezentari de moda, trailerele celor mai recente filme etc.
Te asteptam sa-ti satisfaci curiozitatea pe anyplace.ro

Participare: Intrare libera