Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

BUCURESTI - 4 august 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Ayurveda , stiinta vietii, nu numai vindeca, dar poate preveni majoritatea bolilor, ceea ce face din aceasta o metoda puternica si naturala de abordare a ingrijirii sanatatii. Descopera modul in care Ayurveda si hrana vegetariana echilibrata si gustoasa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii tale.

Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

Trainer: Wayne Featherstone

Bucuresti  4-7 septembrie 2014

Pe parcursul cursului, participantii descopera cele mai fascinante cunostiinte despre principiile ayurvedice, pe care le pot aplica in mod direct in felul in care gatesc, mananca si duc o viata sanatoasa si infloritoare. Cele mai importante aspecte transmise la acest curs sunt bucuria, bonomia, amuzamentul, intr-un cuvant "iubirea" pentru hrana, de care toti avem nevoie, incepand cu cultivarea, pastrarea, gatirea, servirea si consumarea ei.

Cursul este condus de Wayne Featherstone, Chef bucătărie Ayurvedică şi autorul cărţii “Happy hyper or heavy? Which food makes you happy?”

Wayne practică meditaţia din 1995 şi a fost iniţiat ca instructor al fundaţiei internaţionale Art of Living de către S.S. Sri Sri Ravi Shankar in anul 2000. S-a pregatit  în bucătărie Ayurvedică în Canada şi India şi conduce cursuri şi workshopuri de bucătărie  Ayurvedică din anul 2006. Wayne este bucătar profesionist şi a lucrat în câteva restaurante din Olanda şi Franţa.

 

Pasiunea sa pentru gătit şi dorinţa sa profundă de a transmite mai departe aceste cunoştiinţe care contribuie la o mai buna conştientizare a rolului hranei în susţinerea unui stil de viaţă sănătos şi dezvoltarea spirituală, şi-au găsit expresia în cursul de Bucătărie Ayurvedică.

PROGRAMULPerioada: 4-7 Septembrie 

Program de 15 ore, distribuite pe durata a patru sesiuni: 

Joi: orele 18 -21.30

Vineri: orele 18 -21.30 

Sambata: orele 9-13 

Duminica orele 9-13

Cursul de bucătărie ayurvedică a fost dezvoltat pentru a-l introduce în lumea minunată a Ayurvedei şi Hranei, atât pe începător cât şi pe cel care are deja cunoştiinţe de bază, într-un mod surprinzător de uşor şi motivant. Punctele acoperite pe parcursul cursului:

  Cum ne afecteaza dieta starea mintii
  Instrumente, ingrediente si atitudinea in bucatarie
  Pregatirea unei hrane vegetariene echilibrate, usoare, si sanatose 
  Patru moduri de a-ti creste nivelul de energie
  Cele cinci elemente in relatia cu corpul, hrana si mediul inconjurator
  Echilibrarea mâncării prin cele şase gusturi
  Alegerea hranei în funcţe de biotipul în care te încadrezi
  Recunoşterea dezechilibrelor 
  Cum să previi dezechilibrele
  Remedii naturale casnice

 

Sunt incluse mese, gustari si ceaiuri. In timpul cursului vei experimenta efectul revigorant al cailor de abordare ayurvedice sanatoase si fericite. După curs vei avea o viziune proaspătă şi o nouă inspiraţie pentru a aplica imediat principiile simple şi benefice ale ayurvedei in viaţa ta de zi!Pret: 400 RON.Se aplica reduceri de 10% pentru inscrieri pana la data de 15 August. Locuri limitate!

Cursul se va desfasura la sediul din Calea Plevnei nr 139.Detalii contact si inscriere:Sonia: tel 0766 357 607e-mail: sonia.radut@gmail.com; contact@artofliving.rohttp://www.artofliving.org/ro-ro

Despre ARTA DE A TRAI TRAINING

“Arta de a Trai” este o organizatie educationala si umanitara multilaterala, non-guvernamentala si not-profit, prezenta in peste 150 de tari. Fondata in 1982 de catre Sri Sri Ravi Shankar, “Arta de a Trai” este astazi una dintre cele mai mari organizatii de voluntariat din lume.