Aon Romania ofera sprijin comunitatilor locale prin actiuni intreprinse in cadrul Global Service Day

BUCURESTI - 12 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

Peste 35 voluntari din cadrul Aon Romania , sucursala locala a grupului Aon, si-au petrecut dimineata de 11 Iunie sustinand comunitatea locala si ajutand oameni cu posibilitati economice reduse in cadrul Global Service Day , eveniment de voluntariat desfasurat la nivel mondial in cadrul Aon.

Aon Romania

"Nucleul uman al oricarei companii este dat de modul in care firma respectiva sprijina societatea si comunitatea in care angajatii sai lucreaza si traiesc. Astazi, toti angajatii Aon isi pun timpul si energia la dispozitia comunitatii, oferindu-le support celor in nevoie.”

Greg Case, presedinte si CEO al grupului Aon

Asumandu-si cu seriozitate responsabilitati atat fata de mediul de business in care opereaza, cat si fata de comunitatea locala careia ii apartine, Aon Romania a initiat in cadrul Global Service Day un proiect de sprijinire a cantinei sociale infiintate de parohia Doamna Oltea, cantina in cadrul careia le sunt oferite saptamanal mese calde credincioșilor nevoiași din parohie.

Voluntarii din cadrul Aon Romania au incheiat cu succes campania de strangere de fonduri din resurse personale pentru achizitionarea unei combine frigorifice, ce a fost donata astazi cantinei, contribuind la functionarea corespunzatoare a acesteia. Voluntarii si-au petrecut dimineata zilei de 11 Iunie cu procurarea si pregatirea proviziilor alimentare pentru iarna, curatarea cantinei si a dependintelor, sprijinind activitatea social-filantropica dezvoltata de parohie fata de persoanele nevoiase. Mesele oferite in cadrul cantinei sociale sunt furnizate prin ajutorul donatiilor si servesc un total de 40-60 de persoane in fiecare saptamana.

Pe langa combina frigorifica livrata astazi cantinei, s-au cumparat, din acelasi fonduri, peste 50 kg. legume (morcovi, ceapa, pastarnac, telina), care apoi au fost taiate si pregatite pentru congelare, spre a fi in folosul oamenilor nevoiasi. Voluntarii s-au impartit in echipe, desfasurand concomitent actiuni de pregatire a legumelor pentru iarna in bucataria cantinei, curatenie in curte, in biserica, in imprejurimile acesteia, si au reparat, curatat si montat geamuri la cantina.

Locatie: Parohia "Doamna Oltea", Strada Barbu Vacarescu Nr.46, Sector 2, Bucuresti

Data: Joi, 11 iunie 2015, 08:30 - 12:00

Social Media: ne puteti urmari pe Twitter @AonRomania si Facebook, folosind  #EmpowerResults

Note:

Global Service Day (Ziua Mondiala a Voluntariatului), actiune de voluntariat desfasurata concomitent la nivel mondial de catre angajatii Aon, se afla la a cincea editie in acest an. Voluntarii din peste 40 de tari vor lucra cu mai mult de 250 de organizatii de caritate și vor petrece mai mult de 31000 ore cu scopul de a crea pentru comunitățile lor un loc mai bun. Mai multe informatii: .

Despre Aon Romania Broker de Asigurare - Reasigurare SRL

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati si institutii financiare. Companie infiintata in 1991, subsidiara a grupului Aon din 2005, Aon Romania este cea mai mare operatiune din Regiunea Europa de Sud-Est. Aon Romania detine certificatul ISO 9001/2008. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati www.aon.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aon-romania-broker-de-asigurare-reasigurare-srl/aon-romania-ofera-sprijin-comunitatilor-locale-prin-actiuni-intreprinse-in-cadrul-global-service-day