Aon Romania sustine un nou workshop privind gestionarea riscurilor la Business Days Iasi

BUCURESTI - 2 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

Aon Romania , sucursala locala a Aon plc. si parte a diviziei Aon Risk Solutions, partener de traditie al suitei de evenimente Business Days , sustine un nou workshop privind gestionarea riscurilor in data de 02 Iulie a.c la Palace Congress Hall Iasi.

Aon Romania la Business Days Iasi

Aon Romania la Business Days Iasi

Aon Romania este reprezentata la editia 19 a evenimentului Business Days de Mircea Baciu, Area Manager Cluj, care va sustine workshop-ul Gestionarea riscurilor, rezolvarea problemelor si manangementul schimbarii, ce va avea loc in 02.07.2015, intre orele 16:30 - 18:10, la sala Librarium, Palace Congress Hall din incinta Palas Iasi.

Atat worksop-ul sustinut de reprezentantul Aon Romania cat si conferintele, dezbaterile si mesele rotunde ale Business Days pot fi urmarite live, online pe site-ul organizatorului, cu incepere de la ora 9:00. Transmisiunea este gratuita si este asigurata de IBS TV.

Pentru a a vedea acest stream dati click pe linkul de mai jos: http://www.businessdays.ro/Live/Live-Basic

Aon Romania este partener de traditie al evenimentelor Business Days. 

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania. Suita de evenimente Business Days se desfasoara anual in patru locatii strategice din tara: Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti,

Despre Aon Romania Broker de Asigurare - Reasigurare SRL

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati si institutii financiare. Companie infiintata in 1991, subsidiara a grupului Aon din 2005, Aon Romania este cea mai mare operatiune din Regiunea Europa de Sud-Est. Aon Romania detine certificatul ISO 9001/2008. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati www.aon.ro