Filtrul de apa vie GAV , Transforma apa de robinet in apa terapeutica , fara consumabile de schimb

BUCURESTI - 15 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Live site

Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru.

Filtru de apa vie GAV(www.apa-vie-romania.ro)

Filtru de apa vie GAV(www.apa-vie-romania.ro)

Apa VIE  GAV sterge memoria apei , o magnetizeaza , o energizeaza si ii scade tensiunea superficiala la valori intre 39 si 50 mN/m1, foarte apropiata de cea a apei intracelulare.

APA ESTE INTR-ADEVAR APA?

Apa de baut primita in casa milioanelor de oameni prin conducte din diferita materiale , prelucrata prin procedee chimice si mecanice , este modificata in asa fel incat ,structura si energia sa interna, abia mai aseamana cu apa proaspata de izvor.

Apei de la robinet ii lipseste energia si structura naturala, originala, aflate doar in apa de izvor sau in legume, zarzavaturi si fructe

TEHNOLOGIA GAV

Filtrarea apei prin inactivarea substantelor nocive din apa potabila de robinet Generatorul de apa vie (GAV) este un  filtru de apa  energetic care functioneaza pe baza a 50.000 nanomagneti amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic in

spirala tripla hiperstructurata Forma geometrica a amplasarii nanomagnetilor in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

Generatorul l de apa vie GAV transforma  apa de robinet relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs si sanatatea familiei dvs.

Principiul de functionare al Filtrelor de apa vie GAV

Mai multa energie de viata prin apa energizata

Apa are cea mai buna memorie din univers , ea  memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca memoreaza  toate  informatiile referitoare la mediile prin care a trecu , in felul acesta structura moleculei de apa acumuleaza informatii negative pentru organism.Dupa trecerea apei prin filtrul de apa vie GAV, acesteia i se produce o amnezie temporara referitoare la toate mediile pe care ea le-a strabatut ( diferite soluri pe care le-a traversat , conducte de apa , prelucrari chimice in scopul epurarii), in felul acesta se sterg toate aceste informatii acumulate din ea, si se restabileste structura originala a apei. Astfel calitatea si efectul apei se imbunatatesc.

Pe baza cunostintelor din culturile antice si dupa lungi cercetari  am reusit sa redescoperim si sa utilizam o tehnologie cu ajutorul careia redam apei structura initiala . Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

Apa devine apa hexagonala si isi modifica forma moleculara

Apa in interiorul filtrului de apa GAV este deplasata cicloidal prin intermediul a 4 vortex-uri energetice in sens anti-orar ,in felul acesta apa se energizeaza prin obtinere de energie libera pe pricipiul lui Viktor Schauberger, acesta spunea ca daca Viteza fluidul creste  si totodata acesta se densifica de la o rasucire la alta, ceea ce demonstreaza functia energizanta a spiralei YANG (sens anti-orar)

Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) ,apa GAV  capata un usor gust de gheata / zapada , in mod „normal” cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa , solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.

In principiu organismul uman , recunoaste imediat o apa structurata si o asimileaza direct si rapid , din aceasta cauza in momentul in care veti bea apa vie GAV , veti observa ca daca inainte va saturati setea cu 1 cana de apa , consumand apa vie GAV , senzatia de saturare va aparea dupa doar 1/2 din cana respectiva.

Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar)

Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru

 Ca si constructie Generatorul de Apa Vie (filtrul de apa GAV) consta din straturi de Neodimium-Fier-Bor ce prezinta in sine niste magneti foarte puternici fiecare strat magnetic fiind turnat dupa un anumit unghi astfel incat ansmblul fortelor obinute in filtrul de apa GAV sa prelucreze fiecare cristal de apa astfel incat sa-i redea proprietatile apei de ghetar. Grosimea acestor straturi de magneti hiperstructurati e de 100 – 150 nanometri si numarul lor e de 50 mii  ceea ce asigura o eficienta maxima.

Parametrii Generatorului de Apa Vie

Capsula filtrului de apa: Inox Aliaj SpecialInvelisul filtrului de apa: Crom-VanadiumPlacile redresoare: Neodimium, Fier, Bor / Aliaj SpecialNumarul placilor de redresare: 5Numarul straturilor de redresare: 50’000Puterea magnetilor: >9’000 GaussPuterea efectiva a actiunii magnetice momentane: >60’000 GaussPresiunea maxima: 10 bar Temperatura de lucru: 4 – 95 grade CelsiusConectarea: 20 mm (3/4″) – vine exact la furtunul de la masina de spalatCapacitatea de fractionare(rezolutia de actionare): 0,001 nm (nanometri)Capacitatea filtrului de apa GAV de a pastra proprietatile initiale: 50-70 de aniRaza maxima de actiune a filtrului de apa – 12 – 15 metri (lungimea tevii de la locul instalarii filtrului de apa GAV pana la cel mai indepartat robinet). Raza recomandata e 9 metri.Dimensiuni:Lungime = 55 mm; Diametru exterior =30 mm

Tensiunea superficiala a apei Filtrul de apa vie GAV

Atunci cand apa pe care o bem are o tensiune superficiala mai mare decat cea a apei din celulele organismului uman, din limfa si sange (mediul intern), acesta incearca sa o ajusteze prin adaugare de surfactanti fiziologici, printr-un efort metabolic, pentru a putea fi folosita de organism.

O buna hidratare a organismului presupune ca apa sa fie preluata in cantitate suficienta de catre celule (sa ajunga deci in interiorul celulei).

O hidratare „ineficienta” inseamna ca, desi consumata in cantitate mare, apa este preluata de patul vascular (de sange), dar nu este transferata in cantitate suficienta in interiorul celulelor, ci este eliminata prin rinichi.

Studiile facute pana acum au concluzionat ca apa cu o tensiune superficiala cat mai mica  are un efect hidratant mai bun, datorita faptului ca ajuta moleculele din apa sa fie absorbite mai usor de fiecare celula si sa ramana pentru mai mult timp in organism.Rezultatele de laborator au aratat ca apa GAV are o tensiune superficiala ce variaza intre 39 si 50 mN/m1, foarte apropiata de cea a apei intracelulare.

Astfel, „efortul metabolic depus de organism pentru a aduce tensiunea superficiala a lichidului ingerat la nivelul lichidului intracelular este mult mai mic, ceea ce permite ca hidratarea celulelor sa se faca mai rapid si efectul sa fie de mai lunga durata”.

In esenta apa este elementul de transport al tuturor substantelor utile organismului .

Bilanţul apei, la nivelul organismului omului, este spectaculos. Apa pătrunde în organism din lichidele ingerate, din alimente şi din oxidarea alimentelor. Din tubul digestiv, apa se distribuie întregului organism. În corp au loc numeroase procese de absorbţie şi resorbţie, astfel încât apa „se mişcă”, realizând un trafic intens, continuu.

 Numeroase procese vitale se desfăşoară graţie apei, această substanţă fiind de neînlocuit. Astfel, apa participă la:  –  realizarea corespunzătoare a absorbţiei şi a digestiei,  –  dizolvarea şi transportul unor substanţe (minerale, săruri, ioni, compuşi organici, etc.),  – biodegradarea şi evacuarea unor substanţe toxice sau nespecifice  –  realizarea echilibrului acido-bazic   –  reglarea temperaturii corpului,  –  respiraţia şi nutriţia celulară,  –  realizarea unui mediu de reacţie pentru numeroase proces biochimice (hidroliză, hidratare, oxido-reducere, etc.),  – asigurarea continuă a schimburilor de substanţe dintre mediul extern şi cel intern.

Citeste mai mult: Filtrul de apa vie GAV transforma apa de robinet in apa terapeutica, fara consumabile de schimb