APAH    

Comunicate de presa si evenimente pe tema APAH

 • APAH

  Constanta, Constanta - 15 March 2011

  Comunicat de Fundatia Baylor Marea Neagra

  Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania si Fundatia Baylor Marea Neagra, organizeaza a doua editie a evenimentului „Ziua mamei cu hepatita” in data de 18 martie 2010, orele 17.30-19.30 in incinta restaurantului Sport din Constant ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: baylor , constanta , hepatita , apah , ziua mamei cu hepatita

  Vezi toate comunicatele de presa despre APAH

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul APAH.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la APAH. Informatiile despre APAH cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul APAH, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la APAH, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.