Congresul International de Psihologie Aplicata "Psihologii - Aici si Acum"

Brasov - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, HR

Va invitam la un eveniment complex: un congres de psihologie cu toate cele 10 specialitati acreditate de catre Colegiul Psihologilor, cu workshopuri si conferinte sustinute de profesionisti ai domeniului, dar si modele de succes care vin sa prezinte aspecte importante din cariera lor. In plus, evenimenhtul se adreseaza si persoanelor interesate de dezvoltare personala, participarea la workshopuri fiind deschisa si catre acest segment de mare interes.

Congresul International de Psihologie Aplicata
 Viata este o conditie obligatorie pentru a exista, dar insuficienta pentru a fi! 

preot Adrian Dobre

Congresul International "Psihologii – Aici si Acum", va avea loc in Aula "Sergiu T. Chiriacescu" a Universitatii Transilvania din Brasov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A, in perioada 9-11 noiembrie 2012.
Evenimentul ofera cadrul adecvat de formare continua in toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania, fiecare psiholog atestat avand sansa de a imbogati profesional participand atat ca audient, dar si ca prezentator de lucrari, postere, workshop -uri în specialitatea(tile) pe care le practică. Ai posibilitatea şi de a te promova profesional inscriindu-te la concursul de lucrari si/sau postere, cele mai bune dintre ele fiind premiate în plen, ulterior promovate.

Membrii comitetului stiintific, constituit din psihologi principali si supervizori, vor valida castigatorii.

Remarcam prezenta lui Richard Page - Profesor Universitar emerit în consiliere educaţională şi consiliere psihologică la Universitatea din Georgia, director fondator al Şcolii Europene de Psihoterapie Integrativă.

Va invitam sa participati la prezentarile si workshopurile sustinute de reputati profesionisti din domeniul psihologiei.

Mentionam ca inscrierile care s-au inregistrat pana acum sunt de pe intreg cuprinsul tarii, dar si din Republica Moldova.

In pauze va exista si posibilitatea de a achizitiona carti de psihologie la preturi reduse, dar si instrumente de testare psihologica avizate de Colegiul Psihologilor din România, precum si oportunitati de colaborare in cercetare si practica psihologica nationala si internationala
Pe parcursul celor 3 zile organizatorii ofera tuturor participantilor coffee-break-uri şi acces la cina festiva [contra-cost], alaturi de invitatii de onoare ai congresului.

După incheierea Congresului International, organizatorii vă propun un tur al oraşului ce va include vizitarea obiectivelor turistice din Braşov.

Participarea la eveniment presupune achizitia biletului de acces la sectiunile de lucrari si postere in plen ale Congresului in valoare de 24 euro.
Accesul pentru participarea la workshopul(rile) pe care îl (le) alegi, se face prin rezervarea locului in valoare de 12 euro/loc/workshop.(obs. Prezentatorii de workshop nu platesc workshopul pe care-l prezinta.)
Pentru obtinerea diplomei cu creditele aferente este obligatorie participarea efectiva
Comitetul de organizare a Asociatiei Psihologilor Atestati din Romania,Veronica Jardan (Presedinte) si Sorin Peligrad (Director executiv).