Congresul International de Psihologie

Locul desfasurarii: Aula

Organizator: A.P.A.R.

Va invitam la un eveniment de formare continua in toate cele 10 specialitati atestate de Colegiul Psihologilor din Romania. Fiecare psiholog atestat avand sansa de a se imbogati profesional participand atat ca audient, dar si ca prezentator de lucrari, postere, workshop-uri in specialitatea(tile) pe care le practică.

Exista si posibilitatea de a va imbogatii profesional participand ca auditor la Concursul de lucrari si/sau postere, cele mai bune dintre ele fiind premiate in plen. Membri comitetului stiintific sunt psihologi principali si supervizori, acestia fiind si cei care vor valida castigatorii.

O prezenta remarcabila in cadrul Congresului va fi Richard Page, profesor emerit in consiliere educationala si consiliere psihologica la Universitatea din Georgia, director fondator al Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa, care a publicat peste 80 de articole în reviste stiintifice din domeniul psihologiei. Acesta va sustine un workshop cu tematica ,,Psihoterapia de grup in teoria si practica integratoare\".

In pauze va exista si posibilitatea de a achizitiona carti de psihologie la preturi reduse, dar si instrumente de testare psihologica avizate de Colegiul Psihologilor din Romania, precum si oportunitati de colaborare in cercetare si practica psihologica nationala si internationala.

Mai multe detalii pe : www.psihologii.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/psihologii .

Informatii la tel. 0751.515.157

Organizator A.P.A.R - Asociaţia Psihologilor Atestaţi din România

http://psihologii.ro/ 

Confirmare pana la data: 20 October 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: conferintaAPAR