Conferinta regionala intermediara, proiect START UP 4 U, ID: POSDRU/176/3.1/S/149612

Craiova - 7 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, ONG, Social

Asociatia „Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura” in parteneriat cu Mondo Consultanta, APDRP - Asociatia pentru Dezvoltare Regionala si Parteneriat si Fair Best Invest organizeaza conferinta regionala a proiectului START UP 4 U, ID: POSDRU /176/3.1/S/149612 in data de 10 septembrie 2015, la Craiova, in str. Vasile Conta nr. 4, locatia regionala de implementare a proiectului , incepand cu ora 12,00.

Conferinta regionala intermediara, proiect START UP 4 U, ID: POSDRU/176/3.1/S/149612

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului START UP 4 U, ID:POSDRU/176/3.1/S/149612 cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.1. „Promovarea culturii antreprenoriale”. Cu acest prilej vor fi prezentate activitatile desfasurate si obiectivele atinse pana in prezent in cadrul proiectului, la nivelul regiunii de implementare Sud-Vest Oltenia (judetele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Valcea).

La conferinta regionala intermediara de la Craiova vor participa membri ai echipei de management si implementare, ai Grupului Tinta implicat activ in activitatile proiectului, persoane care au infiintat afaceri de tip start up in cadrul acestui proiect , reprezentanti ai mediului antreprenorial din regiunea Sud-Vest, presa, alte persoane interesate.

Reamintim faptul ca proiectul START UP 4 U este implementat pe parcursul a 10 luni, in regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov.

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 8.195.887,50 lei, din care 163.917,75 lei reprezinta contributia Beneficiarului si 8.031.969,75 lei - asistenta financiara nerambursabila.

Obiectivul general al proiectului consta in furnizarea de programe de formare profesionala si activitati integrate de consiliere, consultanta, asistenta si post-asistenta, in vederea dezvoltarii competentelor antreprenoriale si manageriale pentru imbunatatirea performantei si crearea de noi afaceri in cele doua regiuni de implementare. Proiectul contribuie la promovarea culturii antreprenoriale si la optimizarea abilitatilor membrilor grupului tinta de a identifica in mod realist si de a transpune in practica idei de afaceri, generand efecte pozitive pe termen lung, in mod concret, prin masuri profesioniste de formare in domeniul antreprenorialului, in cele doua zone de implementare ale proiectului, vizand cresterea nivelului de ocupare si cresterea directa a nivelului de trai al acestora.

Mai multe informații privind activitatile proiectului puteti afla accesand: www.startup4u.ro si http://portalantreprenoriat.ro/

Despre APDRP - Asociatia pentru Dezvoltare Regionala si Parteneriat

APDRP - Asociatia pentru Dezvoltare Regionala si Parteneriat este Partener 2 in cadrul proiectului START UP 4 U, implementat impreuna cu Asociatia „Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura” (Beneficiar), Mondo Consultanta (Partener 1) si Fair Best Invest (Partener 3).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/apdrp-asociatia-pentru-dezvoltare-regionala-si-parteneriat/conferinta-regionala-intermediara-proiect-start-up-4-u-id-posdru-176-3-1-s-149612