APEV Romania are un nou Consiliu Director

BUCURESTI - 25 aprilie 2005

Comunicat tip General in ONG

In ziua de 15.04.2005 a avut loc Adunarea Generala a membrilor APEV pe anul 2004. Sedinta, care s-a desfasurat la sediul programului german IBD-GTZ din cadrul Complexului Romexpo, a beneficiat de o foarte buna participare: 10 din cei 11 membri ai Asociatiei fiind prezenti.

Agenda sedintei a cuprins, in prima parte, prezentarea Raportului de activitate si a Exercitiului bugetar pe anul 2004 si, respectiv, a proiectului Planului de activitate si a Bugetului pe anul 2005. Celelalte doua puncte au inclus alegerea noului Consiliu Director si Diverse.

APEV Romania are un nou Consiliu Director

In urma alegerilor care au avut loc, noul Consiliu Director al APEV Romania va avea, pentru perioada 2005-2006, urmatoarea configuratie:

Presedinte - Rodica Capatina, Director General, Carl Reh
Vicepresedinte - Mihaela Badea, Director General, SERVE
Vicepresedinte - Basil Zarnoveanu, Director General, Provinum

Acestora li se adauga, potrivit Statutului, Directorul executiv al Asociatiei, respectiv domnul Ioan Stefan, care coordoneaza activitatea Secretariatului APEV. De precizat ca domnul Basil Zarnoveanu, care a dus la bun sfarsit doua mandate de Presedinte in cadrul Asociatiei, detine in acest an functia de Presedinte in exercitiu a ONIV (Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/apev/apev-romania-are-un-nou-consiliu-director