APEV Romania relanseaza procedura de selectie a unei Agentii de Implementare

BUCURESTI - 1 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

APEV Romania a depus la MAPDR un program intitulat „Promovarea vinurilor romanesti pe piata SUA”, in valoare de 2,5 mil. EUR si cu o durata de trei ani (2010-2012).

Proiectul raspunde Apelului MAPDR adresat organizatiilor profesionale si interprofesionale pentru depunerea de programe de informare si promovare în tari terte, co-finantate din fonduri publice (UE 50%, statul roman 30%) si fonduri private (membrii APEV, cu o contributie de 20%), conform conditiilor specificate in Caietul de sarcini, publicat pe site-ul MAPDR.
Proiectul urmareste promovarea vinurilor cu denumiri de origine controlata si/sau indicatie geografica protejata pe piata SUA.
Cum, in urma procedurii de selectie lansate la 1 iulie 2009 nu s-a primit un numar suficient de intentii, APEV relanseaza intreg procesul si invita, in acest sens, firmele interesate sa transmita Expresii de Interes pana cel tarziu in data de 21 septembrie 2009 (ora 12h00, ora locala).

Expresiile de interes pot fi transmise si prin posta electronica.

Atentie la respectarea conditiilor de eligibilitate cerute de APEV Romania.

Detalii pe: http://www.wineromania.com si http://sites.google.com/site/apevromania/.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/apev/apev-romania-relanseaza-procedura-de-selectie-a-unei-agentii-de-implementare