Frumusețe și rafinament cu noile produse de îngrijire a corpului Apimond !

BUCURESTI - 23 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Noi știm că frumusețea este o sursă de încredere și că atunci când ne simțim bine în pielea noastră suntem și fericiți. Pentru a te simți frumoasă în fiecare zi transformă-ți ritualul de îngrijire într-un real rasfaț cu unturile de corp din gama Apimond.

Frumusețe și rafinament cu noile produse de îngrijire a corpului Apimond !

 

 

UNT DE CACAO NERAFINAT –BIO

     Deși te poate duce cu gandul la ciocolată, untul de cacao are numeroase intrebuințări și în industia cosmetică datorită proprietaților sale de hidratare . Ceea ce e minunat, este că poți folosi untul de cacao ca atare și in plus, se gasește la un preț accesibil. Untul de cacao bio are un conținut ridicat de antioxidanți cu un puternic efect anti-îmbatranire. Untul de cacao este o materie primă de bază în preparatele cosmetice datorită conținutului bogat în polifenoli, fitosteroli și vitamina E. Cu o aromă delicată și o textură foarte placută, untul de cacao aduce o serie de beneficii pentru piele: intensifică regenerarea și întarește rezistența pielii conferindu-i un aspect mătăsos. Și când te gândesti că practic te învelești în ciocolată, pentru ca untul de cacao  este de fapt grăsimea boabelor de cacao. Acum, dacă de vergeturi nu scapi, odată ce au apărut, untul de cacao reușește să le reducă foarte mult, deoarece stimulează producția de colagen.   

http://apimond.ro/ingrijirea-corpului/unt_de_cacao

UNT DE SHEA NERAFINAT-BIO

                         

                                                                                                                           

         Este un ingredient de ne lipsit din tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume, atât în zonele de baștină, cât și în cele mai luxoase saloane occidentale. Untul de shea poate fi utilizat ca un veritabil gardian natural al frumuseții. Datorită virtuților sale hidratante și protectoare, untul de shea este ideal pentru îngrijirea tenului uscat. Mai ales în timpul iernii, untul de shea poate fi folosit ca o cremă hidratantă protectoare împotriva vântului, care afectează tenul. În afară de proprietățile de hidratare, vitaminele pe care le conține vor reda suplețea tenului și va reduce dezvoltarea ridurilor. Pentru buze crăpate, folosiți untul de shea în locul unui produs cosmetic pe bază de substanțe chimice. În forma sa pură și nerafinată untul de shea are proprietăți aproape miraculoase: o cantitate foarte mare de vitamine A, E si F naturale, și o structură unică a acizilor grași. Din acest motiv untul de shea are efect nu numai pentru pielea uscată sau îmbătrânită, ci și pentru cei cu psoriazis , dermatite, eczeme și acnee. Untul de shea este eficient și în tratarea pielii uscate a capului. Un raport al ministerului sănătății din Franța prezintă un studiu realizat de un grup de dermatologi pe un grup de 35 de persoane diagnosticate cu psoriazis. Timp de 5 luni cei 35 de pacienți au folosit unt de shea, iar la sfârșit majoritatea au pezentat îmbunătățiri majore, numai la câțiva efectele fiind mai mici, dar totuși vizibile.