Venituri europene pentru angajatii APLAST

BUCURESTI - 14 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Social

Companiile romanesti aflate in plina dezvoltare imprima o noua dinamica pe piata fortei de munca. Aplast ofera conditii de munca deosebite si salarii la nivel european.

Venituri europene pentru angajatii APLAST

Pana nu de mult bancile si companiile multinationale erau principalele atractii pentru tinerii care doreau sa isi gaseasca un loc de munca. O noua perspectiva aparare odata cu dezvolatarea companiilor romanesti care sunt dispuse sa investeasca mai mult pe aceasta piata.

Rezultatele financiare pozitive obtinute de Aplast in ultimii 6 ani s-au datorat unei specializari continue a fortei de munca si a unui program de trainig sustinut. Rasplata pentru cei care s-au implicat activ in proiectele noastre a fost pe masura efortului depus.

Venitul net pentru un consilier de vanzari Aplast poate ajunge la aproximativ 700 - 800 euro/luna. Reteaua de magazine Aplast se va extinde si in anul 2007, iar ca rezultat imediat vor fi create locuri de munca bine platite pentru tinerii romani.

Consideram ca lupta pentru forta de munca specializata va fi mult mai puternica dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. In acest context compania Aplast are resursele necesare pentru atragerea tinerilor cu pregatire.


http://www.aplast.ro/jobs.php


Echipa Aplast

Despre APLAST

Aplast - cel mai mare producator de ferestre si usi din Romania
Ciprian Cherciu
PR & Marketing Executive
+40 741 229 339

ciprian.cherciu@aplast.ro