Aplicarea dreptului

Definitie Aplicarea dreptului

Activitatea practica in cursul careia organele de stat infaptuiesc prevederile normelor juridice, actionand ca titulari directi ai unor atributii speciale ale puterii de stat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aplicarea dreptului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aplicarea dreptului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aplicarea dreptului. Definitiile termenilor despre Aplicarea dreptului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aplicarea dreptului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aplicarea dreptului.