Aport

Definitie Aport

Contributie materiala, financiara, morala sau de alta natura a unei persoane pentru realizarea unei actiuni, activitati.Aport net in valuta - indicator al rentabilitatii financiar-valutare a comertului exterior, exprimat prin diferenta dintre pretul in valuta al marfii exportate si pretul in valuta al materiilor prime importate, necesare fabricarii marfii si al materiilor prime reexportabile, inclusiv celelalte cheltuieli de productie.Aport asociat/actionar - contributie in numerar si/sau in natura a unui asociat/actionar la capitalul social al unei societati comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aport. Definitiile termenilor despre Aport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aport.