Apreciere

Definitie Apreciere

Sinonim - revalorizare(Pe piata valutara) o crestere a valorii monedei unei tari, exprimata in unitatea monetara a altei tari. Aceasta crestere a valorii unei monede este rezultatul evolutiei raportului dintre cererea si oferta pentru moneda data, nu un efect al unei decizii a autoritatii emitente insotita de un act normativ.Aprecierea, in general, este o crestere a valorii Opusul este deprecierea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Apreciere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Apreciere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Apreciere. Definitiile termenilor despre Apreciere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Apreciere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Apreciere.