Poze Aprilia

  • SRV850 Racing White

    Poza: De la 0 la 100 Km/h in mai putin de 6 sec cu scuterul - Aprilia SRV850 ABS/ATC

  • Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012

    Poza: Ultimele tehnologii in materie de motociclete si echipamente de protectie pot fi gasite la standul United Motors in cadrul SMAEB 2012

  • KX 450F model 2013

    Poza: Modelele 2013 Kawasaki KX250F si KX450F disponibile la importatorul oficial United Motors incepand cu luna August a acestui an!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul aprilia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la aprilia. Pozele pe tema aprilia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aprilia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la aprilia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la aprilia.