Grupul APT (resurse umane şi relaţii publice) – cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane Euro în anul 2008.

BUCURESTI - 6 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Anul 2008 a marcat o creştere susţinută a activităţii grupului APT, înregistrând o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de Euro, în creştere de aproximativ 50% comparativ cu anul 2007, peste 1.500 de angajaţi şi 20 de puncte de lucru. Aceste cifre plasează APT în topul industriei companiilor de resurse umane din România.

Cifra de afaceri a crescut pe fondul mai multor factori: creşterea volumului de activitate pentru clienţii existenţi, câştigarea de noi clienţi şi diversificarea portofoliului de servicii. În prezent, există 4 linii de afaceri care funcţionează sub brandul APT: HR (Recrutare & Selecţie, Payroll & Leasing de Personal), BPO, Training & Dezvoltare şi Comunicare & PR.

Anul 2008 a adus pentru APT şi colaboratorii săi recunoaşterea calităţii serviciilor prestate. Astfel, în luna noiembrie s-a finalizat cu succes procesul de certificare a Sistemului de Management al Calităţii, după cerinţele standardelor internaţionale ISO 9001:2000, pentru activităţile de recrutare şi evaluare de personal. De asemenea, divizia de Training & Dezvoltare a fost certificată de către CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) pentru programele de perfecţionare pentru competenţele sociale şi civice, respectiv 11 cursuri.

Strategia grupului pentru anul în curs se axează pe doua direcţii de acţiune prioritare: (1) eficientizarea operaţiunilor utilizând instrumente de lucru moderne şi automatizări şi (2) dezvoltarea şi personalizarea serviciilor astfel încât să răspundă nevoilor concrete ale pieţei în contextul economic curent.

În legătură cu prima direcţie de acţiune se vor continua proiectele de certificare ISO 9001 pentru celelalte activităţi şi se va investi în eficientizarea proceselor de lucru atât prin dezvoltarea aplicaţiilor software de suport cât şi prin perfecţionarea angajaţilor. În ceea ce priveşte a doua direcţie majoră de acţiune -abordarea strategică a serviciilor şi produselor – ne vom concentra pe soluţiile adaptate dinamicii pieţei. Printre acestea amintim cursuri certificate cu grad ridicat de specializare (oferite prin EVOLUTION, centrul APT de dezvoltare), outplacement, consiliere în carieră, programe de evaluare 360 grade, consultanţă organizaţională şi programe de comunicare internă cu buget restrâns. Aceste soluţii care se completează sinergic sunt astfel concepute încât să răspundă cerinţelor speciale legate de organizaţii şi forţa de muncă într-o perioadă economică dificilă în care eficienţa şi performanţa sunt obiectivele prioritare.

Despre APT Resources & Services

Despre grupul APT:
APT este un grup de companii ce desfăşoară o gamă largă de servicii de resurse umane, BPO şi relatii publice. În prezent, există 4 linii de afaceri care funcţionează sub brandul APT: HR (Recrutare & Selecţie, Payroll & Leasing de Personal), BPO, Training & Dezvoltare şi Comunicare & PR.

Cristina Udăţeanu
Head of PR
Email: cristina.udateanu@apt.ro

cristina.udateanu@apt.ro