LCP New Systems lansează gama de produse Icon X

BUCURESTI - 4 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

LCP New Systems a lansat astăzi, 4 noiembrie, la Hard Rock Café din Bucureşti, noua gamă de produse IconX, prima generaţie de sisteme de navigaţie dezvoltate de companie. Aceasta conţine momentan două produse de vârf în domeniul PNA: IconX G400 şi IconX G300. Noile sisteme de navigaţie au preinstalat software-ul de navigaţie Nav N Go, harta fiind afişată 3D.

Noua serie se remarcă prin design elegant, ultracompact şi prin uşurinţa navigării pe o hartă reală. Ambele produse au o garanţie extinsă la 3 ani şi vin însoţite de un software turistic, de ultimă generaţie, numit Poket Guide. IconX conferă posibilitatea accesării unei pagini de internet interactive prin intermediul căreia se poate descărca muzică, se pot accesa diferite forumuri, blog-uri, chat-uri, se pot încărca poze şi nu numai. Suprafaţa pe care se lucrează a trecut printr-o transformare absolută şi în acest caz se poate accesa un “skin”, cu ajutorul căruia utilizatorul işi poate organiza activităţile zilnice. În plus, ca noutăţi, dispozitivele au un mod de afişare de noapte şi oferă informaţii despre traseu.

“Marca IconX va cuceri lumea sistemelor digitale! Cele două modele de sisteme de navigaţie G300 şi G400 au un hardware excelent şi un software individualizat care vor impune un nou standard în lumea sistemelor de navigaţie. Serviciile suplimentare oferite de acest produs (garanţie extinsă la 3 ani, site personalizat, forum pentru clienţi, posibilitatea de a descărca muzica, portal de ştiri, programe absolut noi) şi oferta de aplicaţii extra îi conferă statutul de unicat.” declară dl Cosmin Dobranis, director de vânzări al companiei LCP New Systems.

IconX G400 vine cu un procesor 396 Mhz Centrality Atlas III, GPS chipset pe 28 de canale, memorie de 64 MB ROM şi 128 MB RAM, la care se poate adăuga un card SD/MMC de maximum 4 GB, ecran tactil TFT LCD cu rezoluţie de 480 x 272 pixeli, baterie Li-ion de 1000mAh ce ii asigură o autonomie de 3 ore, bluetooth 2.0, mini USB 2.0 şi funcţii suplimentare: video player (.avi, .asv, .mov, .mpg), picture view (.jpg, .png, .tiff) şi music player (.mp3, .wav, .wma9). Dimensiunile produsului sunt 124 x 85 x 15,5 mm iar greutatea este de 180 g.

IconX G300 este considerat “fratele mai mic” al lui IconX G400, având aceleaşi proprietăţi. Diferenţele sunt legate de rezoluţia ecranului: 320 x 240 pixeli, bateria de 850mAh, dimensiunile de 98 x 80 x 16 mm şi greutatea de 170 g. În ciuda dimensiunilor reduse, IconX G300 este un produs de vârf.

Gama de produse IconX va fi disponibilă din luna noiembrie a acestui an în reţeaua de distribuitori LCP New Systems. Toate produsele din gama IconX dispun de: garanţie timp de 3 ani, actualizări ale hărţilor, bonus DVD.

Despre APT Resources & Services

LCP Systems este unul dintre cei mai importanţi distribuitori şi importatori de PDA-uri, Smartphone-uri, GPS-uri şi soluţii logistice din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul de produse provine de la importanţi furnizori globali ca: Mio (PDA-uri, Smartphone-ur, şi sisteme de navigaţie), HTC (PDA-uri, Smartphone-uri), Covertec (cabluri, încărcătoare şi genţi), Leadtek (dispozitive GPS), Symbol (tehnologie pentru sisteme de coduri de bare), Cypherlab (tehnologie pentru sisteme de coduri de bare).

LCP Systems a fost fondată în 2003, în Ungaria. In 2006 a fost deschis biroul din România iar în prezent are un nivel al vânzărilor de aproximativ 5000 de produse lunar.

Nicoleta Stratulat
nicoleta@lcp.ro