ONE TEAM by APT

BUCURESTI - 11 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, HR, Cursuri

O abordare inedită a formulelor de team building Un singur pachet, cinci beneficii pentru echipa ta Echipă, comunicare, performanță

ONE TEAM by APT

APT Group anunță lansarea noului pachet, ONE TEAM by APT , o abordare inedită a formulelor de tip team event, care înglobează toate serviciile dedicate consolidării echipei:

1. workshop de 4 ore

2. activități de team building de 4-6 ore

3. cazare și pensiune completă pentru 2 zile, în locațiile partenere

4. evaluarea echipei de către experții APT în resurse umane

5. raport final de eveniment, cu feed back-ul participanților

Pentru ca eficacitatea echipei să atingă cote maxime atunci când este supusă unei provocări, una dintre cele mai bune și mai rapide inițiative este parcurgerea unui astfel de program de team building, marca APT. Unicitatea acestuia pe piața din România este dată de expertiza acumulată de Grupul APT în organizarea de evenimente, evaluarea și dezvoltarea capitalului uman, strategii de comunicare internă. O echipă dinamică de traineri și consultanți cu experiență colaborează sinergic cu ceilalți specialiști ai grupului pentru derularea cu succes a unor astfel de programe complexe, cu impact direct asupra performanței echipei.

ONE TEAM by APT este singurul pachet de pe piață care îmbină instrumente diferite de dezvoltare, cu o paletă largă de activități de team building și workshop-uri, construirea programului optim în funcție de statusul echipei; toate acestea, în timp ce se asigură clientului un efort minim de organizare a evenimentului, transparență și bugetarea facilă a activităților.

Pentru implementarea programului poate fi aleasă oricare dintre locațiile partenere, cazări de trei și patru stele, printre care se află: Lac de Verde (Breaza), Aqvila Club (Rucăr), Complex Eden Belvedere (Predeal), Pensiunea Ursulețul (Predeal), Păstrăvăria Albota (Sibiu), Pensiunea Stejarii (Timișul de Jos).

Pe lângă detașarea de stresul cotidian, participanții dezvoltă acele trăsături esențiale într-o echipă: motivare, cooperare, determinare. Tematica workshop-urilor, personalizată în funcție de nevoile organizației, acoperă o paletă diversă, de la dinamica și construirea rolurilor personale și profesionale, la motivarea angajaților, luarea deciziilor în pozițiile non manageriale, comportamentul cu persoane dificile și inteligența emoțională.

Programul de team building poate fi selectat dintr-un set generos de formule, experimentate și permanent aliniate la cele mai noi tendințe ale pieței, dintre care cele mai căutate sunt Războiul legendar, Record breakers, Puzzle gigant, Calendarul echipei, City treasure hunt. Toate cele 24 de programe de team building, structurate pe formate de indoor, outdoor și relaxare, pot fi vizualizate pe site-ul dedicat www.team009.ro , la secțiunea programe.

Despre APT Resources & Services

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 20 de milioane euro și o medie de 1600 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, în 2014, peste 100 de evenimente organizate anual, peste 800 de participanți la programele de dezvoltare, training-uri, workshop-uri și consiliere în carieră, anual, un palmares de peste 10.000 de angajări și peste 150.000 de CV-uri, în baza de candidați, toate acestea au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor 5 furnizori de servicii complexe de HR din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/apt-resources-services/one-team-by-apt1