AQUA CITY impreuna cu Onside Sport GmbH organizeaza primele doua meciuri din campania de pregatire a echipei franceze Paris St. Germain

BUCURESTI - 16 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Singurul cartier din România cu apa de izvor la robinet, in premierea pentru Romania, impreuna cu Onside Sport GmbH organizeaza primele doua meciuri din campania de pregatire a echipei franceze Paris St. Germain (PSG), una din echipele de top din Europa, cu o cota a lotului de jucatori de 922.000.000 euro.

In aceasta campanie de pregatire, primele doua meciuri ale echipei PSG se vor disputa in Germania in compania echipelor Dinamo Dresda si FC Nurnberg. Cele doua formatii chiar dacă nu sunt formații de prim rang în Germania, au adunat între 35.000 și 40.000 de fani la fiecare meci.

Primul meci se va disputat in compania echipei Dinamo Dresda pe stadionul Rudolf Harbig din Dresda in ziua de marti 16.07 2019, ora 21:30 ora Romaniei si va putea fi urmarit live pe postul Digisport 3.

“Suntem foarte încântați să prezentăm echipei noastre, fanilor noștri, sponsorilor și partenerilor noștri un meci atat de atractiv, în pregătirea pentru noul sezon pe stadionul nostru.“, a spus directorul comercial al lui Dynamo, Michael Born.

Cel de-al doile meci se va disputat in compania echipei FC Nurnberg pe stadionul Max Morlock din Nurnberg in ziua de sambata 20.07.2019, ora 21:30 ora Romaniei. Acesta de asemena va putea fi urmarit live pe postul Digisport 3.

AQUA CITY, bazat pe un concept inovativ, este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

Situat pe un teren unde se află un izvor natural care datează din jurul anului 1575, Aqua City ofera apă naturală cu alcalinitate crescută, puritate și proprietăți naturale deosebite, adusă din izvorul natural direct la robinetul fiecarui apartament.

AQUA CITY va avea o suprafață construită totală de 204.000 mp, este format din 6 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje și cu un total de 2.073 de apartamente.

Apartamentele se desfășoară pe suprafețe construite totale incluzând spațiile comune începand de la 46 mp pentru garsoniere și ajungând pana la 108 mp construiți pentru apartamentele cu 3 camere, cu preturi de la 42.000 euro si pana la 94.000 euro (TVA 5% inclus).

Proiectul include peste 2.400 de locuri de parcare, spatii verzi de peste 6.600 mp și facilități cum ar fi: centru SPA, Hypermarket, gradinita, locuri de joacă pentru copii, dotate cu cele mai moderne și sigure accesorii, terenuri de tenis și de fotbal, piscină semiolimpică acoperită, sala de fitness și kinetoterapie, statii de incarcare vehicule electrice, accesibilitate pentru persoanele cu dizabilitati.

Consultanții de vânzări ai Aqua City vă așteaptă in showroom-ul din Intrarea Rocilor nr. 12-16 !

Telefon: (+40) 727 33 22 23, e-mail: office@aquacity.ro, www.aquacity.ro